Pretraži

Ben Aflek priznao zbog čega je odustao od uloge Betmena

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Prošlo je više od godinu dana otkako je glumac Ben Aflek priznao da će odustati od uloge Betmena.

——————– Sponsored ——————–

Aflek je bio postavljen za režiju i glumu u filmu o mračnom vitezu, pre nego što je posao preuzeo Met Rivs i rolu dodelio Robertu Patinsonu.

U razgovoru za "Njujork tajms" Ben Aflek je govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom i nelagodnom radu na ostvarenju "Liga pravde", ali o i odluci koja ga je dovela do njegove uloge u filmu "Put nazad".

Glumac je proveo burno vreme snimajući film "Liga pravde", koji je zaradio 658 miliona dolara, što je bilo razočaravajuće zbog pozamašnog budžeta koji su izdvojili u te svrhe, prenosi Variety.

  • Pokazao sam nekome skriptu za najnovijeg Betmena. Pogledali su me i rekli da misle da je skripta dobra. Ali da, takođe, misle da ću ako pristanem na to, ponovo početi da se opijam do iznemoglosti, jer sam jedva preživeo poslednje snimanje – rekao je Aflek.

Ben je prvo glumio Betmena u ostvarenju "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ 2016. godine. Iste godine je bez akrediatacije odigrao Betmena u "Odredu otpisanih."



Iako je Ben već napisao scenario za film, Rivs, koji je u februaru 2017. preuzeo režiserske dužnosti za "Betmena“, odlučio je da umesto njega napiše svoju verziju.

Aflek je dobio dugu borbu sa alkoholizmom. Govorio je o svoja tri boravka u rehabilitacionom centru i o kolegama kao što su Bredli Kuper i Robert Dauni Džunior, koji su mu pomogli na putu do izlečenja.

  • Jedna stvar o oporavku koju mislim da ljudi ponekad zanemaruju je činjenica da on u vas unosi određene vrednosti. Budi iskren. Budi odgovoran. Pomozi drugima. Izvini se kad grešiš – istakao je Aflek.

Obe situacije, rehabilitacija i odstupanje od uloge Betmena, na kraju su uticale na njegovu odluku da glumi u sledećem filmu "Put nazad".

Film prati bivšeg košarkaškog all-star-a (Afleka) koji se bori sa zavisnošću i pokušava da se vrati tako što postaje trener srednjoškolskog košarkaškog tima u jednoj srednjoj školi.

 Gevin O'Konor je režirao film i napisao scenario zajedno sa Bredom Ingelsbijem.

  • Nikada nisam voleo da rizikujem. Što se tiče ovog filma, koristi su, po meni, daleko nadmašile rizike. Smatram da je ovo iskustvo za mene potpuno delotvorno – zaključio je Ben Aflek.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn