Pretraži

ARJA UMIRE U POSLEDNJOJ SEZONI! Glumica slučajno otkrila detalj iz serije „Igra prestola“ (VIDEO)

Popcorn
0
Photo:screenshot/jimmyfallon

Desetak dana je ostalo do premijere poslednje sezone, planetarno popularne serije "Igra prestola". Glumci po rigoroznom ugovoru koji imaju ne smeju da iznose nijedan detalj o poslednjoj sezoni. Jednoj od glavnih junakinja serije to ipak nije pošlo za rukom. 

——————– Sponsored ——————–


Mejsi Vilijams, koja u seriji glumi Arju Stark, gostovala je pre par dana u emisiji kod Džimija Felona. Kroz razgovor su dotakli gotovo svih detalja o seriji, osim spojlera koje je glumica vešto izbegavala. Ponešena razgovorom sa harizmatičnim domaćinom, Mejsi je izleteo detalj iz poslednje sezone. 

Bila sam jako tužna kada sam saznala da Arja umire u drugoj epizodi, poslednje sezone… Izgovorila je glumica i u sekundi zastala. 

Kada je shvatila da je iznela jako bitan spojler iz osme sezone i kakve bi posledice mogla da snosi zbog toga, od strane produkcije, glumica je potrešena napustila studio. 

Nekoliko sekundi kasnije, Džimi i Mejsi su se obratili gledaocima i podsetili ih da je tog dana bio svetski dan šale. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn