Pretraži

Planetarno popularni pevač se nalazi u Srbiji?! The Weeknd napravio opštu pometnju među fanovima, jedan detalj pokrenuo pravu buru na mrežama (FOTO)

News
0
Screenshot: Youtube/The Weeknd

Poznati pevač The Weeknd iznenadio je sve fanove sa Balkana kada je objavio fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se u pozadini vide proizvodi koji su pokrenuli lavinu spekulacija na društvenim mrežama.

Abel poznatiji kao The Weeknd jedan je od popularnijih pevača današnjice. Svojom muzikom od pojavljivanja je očarao publiku i od tada ne prestaje da niže hitove, koji su prema mišljenju publike ostavili veliki pečak na svetskoj muzičkoj sceni.

Za njegove koncerte traži se karta više, a poslednja turneja popularnog pevača bila je rasprodata mesecima unapred. S obzirom na to nije tajna da The Weeknd ima veliku fan bazu i na Balkanu, a u toku jučerašnjeg dana on je jednim svojim potezom izazvao pravu buru naročito među fanovima iz Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Naime, poznati pevač je na svom Instagram profilu objavio fotografiju lutke koja je u početnoj fazi pravljenja, međutim iako pomenuta lutka može značiti najavu novog projekta, ona nije ono što je privuklo pažnju srpskih obožavatelja.

U pozadini lutke su se mogli primetiti domaći proizvodi kao što je pavlaka jednog od naših poznatih proizvođača i marka vode koja se može naći na našem tržištu.

Obožavateljima je to bilo jako čudo, pa se ubrzo krenuli sa objavljivanjem ove fotke svuda, dok su se komentari samo nizali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Pored Instagrama i Tvitera na kom je ovo bila glavna tema, na Redditu je započela čitava diskusija oko ove fotografije, a korisnici ove društvene mreže uveliko raspravljaju da li je pevač u Srbiji ili ne.

“Omg gde se nalazi“, “On je ‘ladno u Srbiji“, “Ne mogu da verujem, vidite proizvode iza njega“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod fotografije ovog poznatog pevača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abel (@theweeknd)

Ono što je zanimljivo jeste da su brojni fanovi pokušali da putem posebnog programa lociraju gde je slika nastala, kako bi saznali da li i u kom gradu se nalazi proslavljeni pevač, a postoje i oni koji su spremni da se organizuju i krenu u potragu za proslavljenim pevačem.

Dok su neki ubeđeni da se The Weeknd uspešno skriva po ulicama Beograda, drugi tvrde da je platio umetnika iz Srbije da mu pravi figurice, te da je šerovao njegovu fotografiju. Svakako nam ostaje da vidimo u narednom periodu da li ćemo ovog planetarno popularnog pevača sresti na ulicama Beograda ili bilo gde u Srbiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News