Pretraži

„OVO JE JAKO POGREŠNO“: Šakira odgurnula obožavateljku, pa izazvala GNEV na internetu – ovaj postupak su mnogi osudili! (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:shakira

Šakira se našla u centru pažnje zbog jednog ispada.

Naime, slavnu pevačicu oštro su osudili na društvenim mrežama zbog njenog bahatog ponašanja, jer je u javnost izašao snimak na koji, verujemo, i nije baš ponosna.

Snimak koji kruži internetom je zaprepastio sve, jer to niko nije očekivao od Šakire, a reč je o videu na kom se vidi kako pevačicu okružuje veliki broj policajaca i radnika obezbeđenja, ali jedna žena se nije udaljila kad je pevačica prolazila, pa ju je Šakira odgurnula.

Kako se na snimku može videti Šakira je uhvatila stariju gospođu za ruku i pomerila je u stranu, a video je počeo da kruži društvenom mrežom TikTok, pa je u međuvremenu postao i viralan.

Dosta ljudi ju je osudilo zbog ovog postupka, jer kako kažu izgleda kao da nije baš prijateljski nastrojena prema ljudima koji vole njenu muziku.

– Jasno se vidi i jako loše izgleda s obzirom na to da deluje kao diva – napisao je jedan korisnik.

– Volim Šakiru, ali bilo je jako pogrešno od nje što je to učinila – glasio je drugi komentar.

 

@miriamlasalvaje Que piensas ustedes la empuja o no? #shakira #asino #nosevale #video #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Neki su stali na njenu stranu i odbranili je rečima: “Još uvek volimo Šakiru, ponekad stvari nisu onakve kakvima se čine“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News