Pretraži

“Osećam da nije bezbedno, moram da odem“: Kajli Džener napravila pometnju među poznatim sestrama, pa svojim gestom razbesnela sve (VIDEO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kyliejenner

Tokom ove nedelje u emisiji „The Kardashians“, Kim Kardašijan je progovorila o putovanju u Aspen na koje je otišla sa svojim sestrama i mamom Kris Džener, bez dece.

Na pomenuto putovanje, najstarija sestra Kortni Kardašijan nije išla zbog porođaja i brige o najmlađem sinu kog je dobila sa Trevisom Barkerom. S obzirom na to na put su na kraju otišle Kim i Kloi Kardašijan, kao i Kendal i Kajli Džener i njihova mama Kris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Međutim, dok su bili u privatnom avionu, Kajli je priznala da nešto nije u redu. Zbog vremenskih uslova, porodica je morala da sleti u Grand Džankšon, koji je tri sata vožnje od Aspena.

Kajli je rekla: „Mislim da to nije bezbedno, ne volim da vozim po snegu. Poslednji put kada sam išla u Aspen bila su tri sudara. Moj asistent se sudario, moje obezbeđenje se sudarilo“.

Kloi je tada prekinula: „Hajde da ne pričamo o sudarima“.

Kajli je ponovila: „Samo kažem da ne želim da se vozim tri sata po snegu. Ovde sam, spakovana i spremna, ali neću ići u Grand Džankšon“.

„Imala sam loš osećaj poslednja dva dana. Čak ni prošle noći nisam mogla da spavam“.

@dashvirall Drama 🫠#kyliejenner #kendalljenner #khloekardashian #kimkardashian #krisjenner #thekardashians #foryou ♬ son original – IM A FAN PAGE🤍

Tada su sestre počele da se frustriraju i kritikovale su je zbog pominjanja njenog „lošeg osećaja“. Kajli je u komentaru u toku emisije rekla: „Samo se ne osećam prijatno trenutno, mislim na svoju decu. Možda sam dramatična, ali osećam da nije bezbedno.“

Epizoda se zatim prebacuje na Kajli koja plače u iskrenom razgovoru sa svojom mamom Kris, rekavši: „Imala sam loš osećaj ova dva dana. Osećam da moram da odem.“

Kris je pružila svoju podršku i Kajli je izašla iz aviona, ali su se njene sestre našalile da neće dobiti svoj kofer nazad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Kendal je u komentaru rekla: „Poznajem Kajli od dana kada je rođena. Ne omalovažavam njen panični napad. Ne znam zašto to radi. Ali to je takođe deo njenog obrasca, uradila je to mnogo puta. Mislim da misli da može da se izvuče sa čim god“.

Kris je još uvek gajila nadu da će možda promeniti mišljenje, dok je Kim bila frustrirana i rekla da mora biti lepo uvek se izvući sa svime, jer Kajli to uvek pođe za rukom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News