Pretraži

„Oni ne prestaje sa bahaćenjem“: Najnoviji potez Kendal Džener naišao na brutalnu osudu, svi se pitaju kada će uticaj ove porodice prestati (FOTO)

News
0
boja
Foto:Printscreen/Instagram:kendalljenner

Poznata manekenka je svojim pratiocima na Instagramu prikazala kako izgleda provesti noć u jednom od najpoznatijih svetskih muzeja, Luvru, i to potpuno sama, ali su je dočekale oštre kritike zbog ovog „bahaćenja“ svojstvenog njenoj porodici.

U novoj objavi na Instagramu, Kendal Džener se pojavila u Luvru, noseći upečatljivu crnu maksi suknju. Uz suknju nosila je i bodi sa kratkim rukavima i dubokim izrezom na leđima.

Suknja, sa asimetričnim rubom, bila je od providnog materijala, otkrivajući samo trikotažni kostim ispod. Za Kendal, koja je poznata po svom minimalističkom i čistom stilu, ova kombinacija je bila nešto što pojedini definitivno nisu očekivali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Detalj više koji je privukao pažnju jeste to što je manekenka odlučila da šeta bosa po napoznatijem muzeju na svetu, te time pokazala kako zapravo izgleda sloboda, barem su tako rekli komentari na internetu.

U opisu objave napisala je: „Luvr u ponoć“. Jedan fan je u komentarima napisao: „Znate koliko je moćna ova žena kada može imati ceo Luvr za sebe usred noći“.

Ipak, bilo je i onih koji nisu bili preterano oduševljeni Kendalinim postupkom, te su ovo protumačili kao još jedan bahati potez poznate rijaliti porodice.

„Kakvo skrnavljenje kulture i umetnosti“, „Garantujem da ne može da navede ni 3 dela koja se nalaze u Luvru“, „Ovo porodica ne prestaje sa bahaćenjem! Ovo je sramota“, „Kakav kulturni peh, zašto je Francuska ovo dozvolila?“, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Paparaci su u sredu uslikali Kendal u istoj kombinaciji dok je šetala sa popularnim reperom Bed Banije, sa kojim je nakon kratkog prekida ponovo uplovila u vezu.

Njih dvoje su privukli pažnju javnosti kada su proteklog vikenda viđeni na još jednom „dejtu“, koji je za fanove potvrdio da su glasine o pomirenju definitivno tačne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Prisetimo se, nakon raskida od Bed Banija javnost je više puta spekulisao o njihovom pomirenju, dok su pojedini izvori tvrdili da se nekadašnji par samo druži, međutim sada kada su zvanično viđeni zajedno jasno je da su ponovo postali jedan od omiljenih parova.

Ono što je prvobitno “podgrejalo“ sumnje oko njihovog pomirenja jeste što je manekenka nedavno uhvaćena kako u pola noći izlazi iz reperovog hotela zajedno sa njim. Isti vikend, Kendal je viđena u publici na više njegovih koncerata, a par je takođe večerao zajedno dva puta tokom istog vikenda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News