Pretraži

“Oćeš da ti uletim 500 evra do plate?“: Mreže ne prestaju da bruje o Editinom postupku, fanovi joj sada nude pomoć (FOTO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic
Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara, a zbog ovog poteza mnogi su joj ponudili čak i pomoć.

Mlada pevačica Edita na svojim duštvenim mrežama neretko objavljuje fotografije i komunicira sa pratiocima, te ih često zasmejava svojom iskrenošću i humorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Ona je ovog puta objavila dve fotografije u nizu, prva je bila selfi, dok je druga bila stanje na njenom bankovnom računu.

Edita je ovu objavu ispratila uz komentar “Nije mi ništa“, a uz to je dodala i pesmu “Kokuz“ poznate grupe Dubioze Kolektiv čije reči govore o liku koji nema novac.

Naime, zbog fotografije gde se vidi stanje Editinog bankovnog računa na kojem piše da ima nešto manje od 30 hiljada dinara, mnogi su joj u komentarima ponudili pomoć.

Foto:Printscreen/Instagram:editaaradinovic

“Oćeš da ti uletim 500e do plate?“, “Ja bih se ženio da imam toliko“, “Poslaće brat iz Švedske, koliko treba?“, bili su samo neki od šaljivih komentara koji su se našli ispod Editine objave.

Ono što nije tajna jeste da pevači troše dosta novca kada je spremanje novih projekata u pitanju, od kostima, pa sve do rasvete, te da to sve ide o njihovom trošku, zbog čega nije čudno kada se nađu u ovakvoj situaciji u kojoj se našla i Edita koja samo u ovoj godini iza sebe ima nekoliko uspešnih projekata, a već neko vreme vredno radi i na novom albumu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News