Pretraži

Nestali sa društvenih mreža, ali ne prestaju da šokiraju javnost: Kanje Vest uhvaćen sa devojkom u Italiji, Bjanka ponovo u centru pažnje zbog bizarnog stajlinga (VIDEO)

News
0
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kanje Vest je poznat po svom nesvakidašnjem ponašanju, pa nije ni čudno to što povremeno nestaje sa društvenih mreža što je nedavno i bio slučaj. Ovaj poznati reper je nakon objavljivanja albuma odlučio da se povuče sa društvenih mreža i nastavi sa životom u miru.

Nakon braka sa Kim Kardašijan, Kanje se upustio u vezu, a kasnije i brak sa jednom od svojih zaposlenih u Yeezy kompaniji, Bjankom Sensori, sa kojom sada uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia)

Od kada je u braku sa Bjankom on ne prestaje da privlači pažnju svih ljudi, a pogotovo medija. Zbog njenog oskudnog načina oblačenja mnogi osuđuju upravo repera, jer tvrde da je on kriv za njeno oblačenje, te da on zahteva od nje da se oblači tako.

Naime, oni su sada viđeni u Firenci kako pristižu u hotel gde će odsesti u narednom periodu. Ono što je mnoge ponovo šokiralo jeste to što je Bjanka na sebi nosila nešto nalik provodnoj kabanici, a neki su to čak uporedili i sa kesom za đubre.

@whoopsee.it Ci aveva abituati ad outfit provocatori che lasciavano poco spazio all’immaginazione, ma – forse per mantenere alto l’effetto sorpresa – questa volta Bianca Censori ha optato per un look decisamente diverso dal solito. Eccola insieme a Kanye West mentre parte dall’aeroporto di Firenze e, ancora una volta, riesce a catalizzare l’attenzione su di sé. Smetteranno mai di stupirci? Beh, noi speriamo di no. Intanto tanti auguri Kanye, che proprio ieri, 8 giugno 2024, ha compiuto 47 anni. [📹AS – ESCLUSIVO] #whoopsee #kanyewest #biancacensori ♬ original sound – Whoopsee

Prisetimo se, Bjankina mama je bila nedavno u poseti, a kako su mnogi mediji preneli, ona nije zadovoljna ćerkinim ponašanjem kao ni sa tim što je Kanje podstiče da se oblači tako.

Poseta njene majke, Aleksandre usledila je nekoliko dana nakon što su izvori rekli DailyMail.com da je Bianka tvrdila svojim voljenima da je nije prisiljavao njen suprug, kao što mnogi strahuju, već da ima potpunu slobodu.

„Bjanka je razgovarala sa svojom porodicom i rekla je isto svojim prijateljima od kada je poslednji put bila kod kuće, tj. da zna šta radi i da ima situaciju pod kontrolom“, preneli su mediji nedavno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News