Pretraži

„Nedostaje ti Kanje?!“: Kim Kardašijan stajlingom iskopirala Bjanku Sensori, fanovi je optužili da pati za bivšim mužem (FOTO)

News
0
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kim Kardašijan se ponovo našla na meti optužbi i hejt komentara, a ovog puta su je mnogi uporedili sa novom suprugom njenog bivšeg muža Kanjea Vesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Poznata rijaliti zvezda podelila je smelu fotografiju na kojoj nosi samo bundu i pokazuje dekolte. U opisu je stavila samo emodži sunčanih naočara, ali njeni fanovi imali su puno toga da kažu.

Uz golišavo izdanje koje nova Kanjeova supruga obožava, na pomenutoj fotki je Kim ponela još jedan prepoznatljiv detalj u kom je Bjanka viđena više puta u javnosti, a radi se o providnim čarapama – helankama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, na ovoj fotografiji je Kim tagovala brend Balensijagu čime je otkrila da se radi o njihovom kolekciji, što ne iznenađuje s obzirom na to da je ona zašititno lice ove modne kuće, ali je mnogima u komentarima zapalo za oko što je Kim ponela kombinaciju u kojoj neodoljivo podeća na Bjanku Sensori.

Neki od njenih 364 miliona pratilaca misle da Kim upravo ovom fotografijom pokušava da pošalje neku poruku svom bivšem suprugu Kanjeu.

Neosporna činjenica je to da su svi primetili da Kim ovde  u potpunosti liči na izabranicu Kanje Vesta, a njeni fanovi nisu bili nimalo nežni u komentarima.

“Kim Sensori“, “Ovako izgleda kada šaljete poruku bivšem“, “Kim samo kopiraš ljude“, “Da li ovo radiš jer ti nedostaje Kanje?!“, bili su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Prisetimo se, Kim se pre par dana našla na meti osuda korinika društvenih mreža, jer je objavila fotografiju uz opis koji je mnoge iznervirao.

“Na putu da pronađem Kejt“ napisala je ova popularna Kardašijanka tada ispod objave što je mnoge njene pratioce nalljutilo i zahtevali su od nje da se izvini, naročito nakon što je objavljeno da princeza boluje od raka, ali se poznata rijaliti zvezda nije oglašavala po ovom pitanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News