Pretraži

“NAŠ PRVI SELFI“: Supruga Slobe Radanovića objavila nikad viđenu fotografiju iz porodilišta (FOTO)

News
0
jelena radanović

Jelena Radanović vrlo rado na svom profilu objavljuje fotografije iz svog života, a na fotografijama najčešće pokazuje koliko uživa u porodičmom životu i ljubavi sa Slobom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Od kada su postali roditelji, Jelena i Sloba sve svoje slobodno vreme provode sa svojim sinom kojeg su dobili pre nešto više od 6 meseci.

Na njihovim profilima oni dele fotografije iz svog života, a sada je Jelena odlučila da objavi nikad viđenu fotografiju sa bebom.

Naime, ona je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je nastala nakon porođaja, kada je Sloba došao da obiđe svoju suprugu i sina u porodilištu.

Sloba Radanović
Foto:Printscreen/Instagram:jeja.radanovic

“Naš prvi selfi“, napisala je Jelena na storiju, te je očigledno da je to prva njihova zajednička fotografija, koju je tek sada odlučila da objavi.

Jelena ne krije da je izuzetno posvećena porodici i roditeljstvu, pa je pratiocima, osim fotografije iz porodilišta, otkrila i da se polako vraća aktivnostima koje su pale u drugi plan otkako je rodila sina.

Naime, Jelena se sa pratiocima našalila da je nakon porođaja zaboravila na sve „čari odlaska po Slobu na aerodrom“, pa se pohvalila da se u ovu „avanturu“ sada ponovo upustila, prvi put nakon rođenja bebe.

Sloba Radanović
Foto:Printscreen/Instagram:jeja.radanovic

“Zaboravila sam čaroliju dolaska po Slobu na aerodrom nedeljom…Prvi put od rođenja Damjana…“, glasio je tekst na Jeleninom storiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News