Pretraži

„NAJSREĆNIJA SAM KADA SAM ZALJUBLJENA“: Sanja Vučić progovorila o ljubavi, pa otkrila kako balansira između privatnog i poslovnoig života

News
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Pevačica Sanja Vučić je u prethodnoj godini imala dosta uspešnih projekata, a Novu godinu proslavila je radno. 

Sanja je sada otkrila i koje su njene želje, a tom prilikom progovorila je i o zdravstvenom problemu sa kojim se već neko vreme bori.

  • Umem da budem skromna, ali pribegavam i onim najosnovnijim željama kao što je zdravlje. Više puta sam pričala o „Hašimotu“ i drago mi je što utičem na mlade devojke da provere hormone i spreče simptome, dok su još u začetku. Stres je postao deo naše svakodnevice, ali ono što možemo da uradimo jeste da pratimo i slušamo svoje telo i da redovno odlazimo kod lekara – rekla je ona.
Foto:printscreen/Instagram:sanjalilwolf
Foto:printscreen/Instagram:sanjalilwolf

Pevačica već duže vreme uživa u ljubavi sa Nenadom Cicmilom, a kako kaže, to što je raspoložena odražava se i na publiku.

  • Najsrećnija sam kada sam zaljubljena i ta osećanja se prenose i na moje stvaralaštvo i izvođenje. Kad ja sijam, sija i publika, bar je to moj utisak. Neverovatan je osećaj – objasnila je Sanja, koja je otkrila kako uspeva da balansira između poslovnog i privatnog života:

  • Ume da bude zahtevno, jako je važno okružiti se ljudima koji vam prijaju i koji imaju razumevanja, od prijatelja pa do partnera. Ne mogu da se požalim, za sada uspevam i to sa lakoćom – rekla je Vučićeva za Informer.

Pevačica veruje da ne mora da bira između karijere i ljubavi.

  • Smatram da u ovom slučaju može i jare i pare, da se momak ne naljuti što je jare. Zvučaće kao kliše, ali sreća je zaista u malim stvarima, posebno u onim koje možemo da učinimo sami za sebe. Najvažnije je da možemo sebi da ugodimo, a naravno i drugima – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News