Pretraži

Veliki povratak na muzičku scenu i prvi MILION: Jovana Pajić nakon duže pauze obradovala publiku, nova pesma beleži ogroman uspeh

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos.TV

Pevačica Jovana Pajić je nakon duže muzičke pauze odlučila da obraduje publiku pesmom “Ludilo moje“ koja se očigledno svima dopala, jer za sada broji skoro 1,5 miliona pregleda.

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Jovana je plenila svojom energijom i glasom koji je veoma upečatljiv, ali je nakon nekog vremena iz ličnih razloga odlučila da se na kratko povuče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

Sada je nakon duge pauze odlučila da izađe među svoju publiku sa pesmom koja nosi jaku poruku i da im predstavi sebe u pravom svetlu.

Sa pesmom “Ludilo moje“ Jovana za sada broji 1,5 miliona pregleda, a komentari oduševljenih slušalaca ni sada nisu prestali da se nižu, naravno ne sme se zaboraviti ni to da je osam dana nakon izlaska pesma Jovana sedma u trendingu kada je muzika u pitanju, te je očigledno da je njen povratak uspešan i da nikoga nije razočarala svojom novom pesmom.

U nedavnom gostovanju na Novoj S, Jovana je otvorila dušu i priznala da je čekala pesmu iza koje će moći da stane i da kaže da je ona, odnosno nešto što bi je predstavilo potpuno onakvu kakva je, a sudeći po rekacijama, definitivno je uspela u tome.

„Kad sam pričala sa porodicom i prijateljima, cilj mi je bio da objavim nešto iza čega ću lično da stanem. Do sada sam samo izvodila ono što drugi naprave, ali nije bio moj izbor, sada je bio moj izbor. Baš zato što me dugo nije bilo, nisam imala neka prevelika očekivanja, pogotovo zbog hiperprodukcije koja vlada danas. Ovo što se sada dešava, ovaj uspeh, apsolutno nisam očekivala“, ispričala je Jovana.

Njenu pesmu “Ludilo moje“ možete slušati na IDJVideos.TV jutjub kanalu, ali i na svim striming platformama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika