Pretraži

ULAZ!!! Novi festival koji će okupiti sve muzičke zvezde iz regiona!

Muzika
0
Photo: Promo

Novi muzički festival na domaćoj sceni! "Ulaz" je stigao i okupiće najveće muzičke zvezde različitih žanrova.
 

——————– Sponsored ——————–

Najveći festival popularne muzike u regionu, okupiće najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine. Publika će na otvorenom prostoru beogradskog sajma, od 11. do 13. jula, imati prilike da uživa u više od 40 koncerata, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcionim standardima svetskih festivala.

IDJTV bina predstaviće zvezde aktuelne muzičke scene poput Raste, THCF, Nikolije i drugih, koji u svojoj muzici kombinuju razne muzičke pravce kao što su RnB, Rap, Hip Hop i Dance i uz sjajne vizuelno-scenografske efekte stvaraju magiju na bini. Tri dana muzičko-scenskog spektakla na tri bine sa više od 40 izvodjača i šest festivalskih zona garantuju nezaboravnu zabavu i provod godine!

Na bini Koreni nastupiće doajeni izvorne narodne muzike poput Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Ane Bekute i mnogih drugih i proneti boemski duh starih vremena.

Ulaz binu krasiće nastupi najpoznatijih zvezda pop i folk scene Srbije i regiona, kao i sjajni bendovi koji će atmosferu dovesti do usijanja: Željko Joksimović, Petar Grašo, Saša Matić, Aco Pejović, Dejan Petrović Big Band, Tropico bend, Magla bend i mnogi drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika