Pretraži

U POSLEDNJIH 5 GODINA: Ovo su najslušanije pesme na platformi Spotify (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Spotify je najpopularnija audio striming aplikacija, koja je postala dostupna na Balkanu ove godine. Korisnici i te kako uživaju u novoj aplikaciji i u najvećim IDJ hitovima, koji broje milionske strimove.

U poslednjih 5 godina izvođači su nizali hitove, a među njima se posebno izdvojila Milica Todorović, koja je zauzela čak dve pozicije na našoj IDJTop listi. Ona je na 10. mestu sa Eminom Jahović i njihovim duetom "Limunada", koji ima 4,59 miliona strimova na Spotify. Međutim, Todorovićeva je uspela da se popne i na sam vrh naše liste, tačnije na 3. mesto, koje je zauzela sa MC Yankoom i pesmom "Moje zlato".

Osim Milice, velike hitove duete je pravio i Relja, koji ima čak tri pozicije na IDJTop listi. On je na trećem mestu sa pesmom "Samo jako", koju je objavio sa Cobijem i Stojom, i broji 6,76 strimova. Njegova numera stara 4 godine "Crni sin", koju izvodi sa Cvijom i Cobijem, ima 5,41 milion strimova i dovela ga je na 6. poziciju liste. "Mi amor" je takođe veliki Reljin hit koji ima 5,20 milion strimova, te je sa njim zauzeo 7. mesto.



Kada je reč o jednom od najvećih hitmejkera na našim prostorima, Cobiju, on se ovog puta našao na 8. mestu. Coby je napravio veliki hit "Džeki Džoni" sa grupom Connect, kojim su postigli veliki uspeh, te trenutno broji više od 4,59 miliona.

Dueti preovlađuju na IDJTop listi. Na njoj su se našli još Severina i Ministarke sa pesmom "Uno momento", koja ima 6,46 miliona strimova, a kojom su se pozicionirale na 5. mesto. Takođe, Corona i Tanja Savić i pesma "Laga laga", koja ima 4,8 miliona strimova, zauzima 9. mesto.

Na samom vrhu liste su MC Stojan i Senidah, koji znaju da prave samo hitove. Budući da je MC Stojan ostvario veliki uspeh kada je uspeo da uđe u svetsku statistiku na Youtube-u sa pesmom "Tuturutu", koja je među najslušanijim numerama na svetu, fanovi su očekivali da on zauzme prvo mesto. Međutim, Senidah je ovog puta dospela na prvu poziciju sa pesmom "100%", koja ima 21,28 miliona strimova, dok je MC Stojan na drugom mestu sa numerom "La Miami" i ima 8,32 miliona strimova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika