Pretraži

,,U POČETKU SAM SE SMORILA“:Teodora otkrila šta se krije iza numere ,,Tresi, tresi“ koja sada broji 50 miliona

Muzika
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Pre deset meseci Teodora Džehverović je objavila veoma provokativnu numeru ,,Tresi, tresi" koja je ubrzo postala omiljena među publikom. 



Nesvakidašnji spot koji je sniman u šumi sa devojkama oskudno obučenim je publiku prvo bacio u rebus, ali je posle objavljivanja ovog projekta pevačica pobrojala mnoštvo komplimenata, a numera je u rekordnom roku postala omiljena, te se ubrzo našla i na klipskom repertoaru i me]u prvima u trendingu. 

Ovim povodom smo kontaktirali Teodoru, koja nam je otkrila koja priča stoji iza one numere i kakvi su bili prvi utisci kada ju je publika čula. Otkrila nam je da isprva nije bilo sve tako bajno.

– Kada sam prvi put pustila ljudima i kada je zapravo izašla, bilo je dosta negativnih komentara – otkrila je Teodora, pa nastavila. 

– Ja sam se u početku smorila, a onda sam sebi rekla ,,Teodora, osećaj te nikada nije prevario, za ovu pesmu potrebno je vreme". I bukvalno se to dogodilo. Zavoleli su je i muškarci i žene. Ja sam čula pesmu u pola 2 ujutru i od uzbuđenja nisam mogla do 6 da spavam. Taj osećaj se ne zaboravlja i znala sam da je dobro – iskrena je bila Džehverovićeva.

S obzirom na to da ona nosi posebnu energiju sa sobom i uz svaku svoju pesmu, autori su je prepoznali i u startu je bila namenjena njoj. 

– Kada sam je pevala, baš sam se potrudila, jer je to pesma u kojoj ne pokazujem talenat za pevanje, već je pesma fora i morali smo svaki detalj temeljno da pređemo – kazala je Teodora.

Podsetimo, Teodora vredno radi na svojoj karijeri, pa uskoro objavljuje i nove pesme. Duetsku pesmu "Malena" sa Eminom Jahović, kao i 2 duetske pesme sa MC Stojanom. Osim toga, Džehverovićeva je nedavno dostigla milion pratilaca na Instagramu, a taj veliki uspeh je proslavila sa dragim ljudima, kolegama i menadžerkom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika