Pretraži

,,TO ŠTO JE ONA ZA MENE UČINILA, MALO KO BI ZA NEKOGA“: Vanja Knežević za IDJTV o saradnji sa Svetlanom Ražnatović

Muzika
0
Photo: IDJVideos.TV

Vanja je za IDJTV portal otkrila kako je zadovoljna svojom numerom i reakcijama publike, pa je bila iskrena kada su u pitanju pregledi i trending na Youtube-u. 

– Iskreno, ja sam prezadovoljna. Već mi ljudi pišu, vidim da su reakcije baš burne. Išli smo na malo drugačiji fazon, da se predstavim publici u nekom drugom svetlu, pošto se nisam ovako predstavljala do sada. Vidim da im se baš sviđa i nadam se da će sve super da prođe – rekla je ona i dodala da li bi volela da joj se pesma nađe na visokom mestu u trendingu.

– Ja bih to svakako volela, ali nije to sada presudno za uspeh pesme. Najbitnije su mi reakcije ljudi, a za sada su super zaista. 

S obzirom na to da je poznato da je njoj Svetlana Ražnatović pomogla da snimi prvu pesmu, objasnila nam je i kako je došlo do same saradnje. 

– Kada se sve izdešavalo u takmičenju u kom sam učestvovala, naš zajednički prijatelj se čuo sa Cecom. Pitao ju je da mi da neki savet za dalje, šta da radim, ako može da me spoji sa nekim od saradnika i ona je tu odmah reagovala. Pitala je Damira da li bi hteo da mi uradi pesmu, a on je odmah pristao na to. Ja sam joj beskrajno zahvalna na svemu što je učinila za mene. Mislim da je to velika stvar i biću joj zahvalna čitav život sigurno na tome, i njoj i Damiru. Ja stvarno imam odlično mišljenje o njoj. Ja sam Cecu pratila od malih nogu i znam skoro sve njene pesme i mimo svega ovoga ja sam je volela i pratila, a sada je to sve samo još žešće. Sve najbolje i najpozitivnije imam da kažem. To što je ona za mene učinila, malo ko bi učinio za nekoga, velika je to stvar – iskrena je bila Vanja.

Od diskvalifikacije iz muzičkog takmičenja gde je učestvovala je prošlo dosta vremena, a sada nam je otkrila da li ispadanje iz tog šoua, iz ove perspektive, smatra plusom ili minusom kada je u pitanju njena karijera.

U tom periodu sam imala različita razmišljanja. Da li nastavljati ili odustajati, bila sam baš u čudnoj fazi i pod stresom nakon svega toga. Kada se sve to izdešavalo i svi pozivi koji su usledili, ja sam ipak odlučila da nastavim dalje i da ne treba odustajati od svojih snova, bez obzira na prepreke na koje naiđemo u životu. Odlučila sam da nastavim i trudiću se maksimalno, pa kako bude – rekla je ona i dodala koji je to trenutak bio presudan da odluči da nastavi svoju muzičku karijeru, kao i ko joj je u tim trenucima bio najveća podrška. 

To je bio momenat kada mi se javilo sigurno preko deset producenata. Oni su pratili sav moj rad i trud u takmičenju, a verovatno ih je ta situacija koja se desila i podstakla da se čuju sa mnom. Definitivno je to bio prelomni trenutak kada sam shvatila da je bolje da nastavim, kada sam videla da imam toliko prilika. Roditelji su mi definitivno bili najveća podrška. Kada padnem psihički, oni su uvek tu da me podignu. Sa mnom su zaista prolazili kroz sve, što se tiče i pesme, spota, snimanja i svega do sada, tako da njima sam najzahvalnija na svemu. 

U muzičkom šouu Vanjin mentor je bila Marija Šerifović, a nas je zanimalo da li se Kneževićeva čula sa pevačicom povodom svoje prve numere. 

– Nismo se čule povodom ove pesme. Skoro sam joj čestitala slavu i Vaskrs, ali posle toga se nismo čule. 

Nakon skandala koji je izbio sa Jelenom, Vanja je dobijala često i preteće poruke, a sada nam je otkrila i da li se situacija smirila, ali i kako sada reaguje na to.

– Ima dosta negativnih komentara, koji su uglavnom samo čist hejt, poput ,,Umri", a bilo je svakakvih grozota. Svašta pišu i to je zaista strašno kada čovek pročita. Trudim se da ne obraćam pažnju na to, jer sam svesna da će toga uvek biti, tako da se ja okrećem uvek na nešto lepo, a ne na negativnu stranu – zaključila je Vanja. 

Vanjinu numeru ,,Karma" možete poslušati u nastavku ili na IDJVideos.TV Youtube kanalu. 

https://youtube.com/watch?v=PsvdA1gnLCk

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika