Pretraži

SPEKTAKULARNI POVRATAK: Vlada Matović pridružio se Rasti i Relji na IDJTopListi (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

I ove nedelje na našoj IDJTopListi nalazi se deset pesama, a vi svojim glasovima pozicionirate svoje miljenike na zasluženo mesto.

Corona, Nikolija, MC Stojan i Hurricane, DJ Shone, Fox i Vlada Matović, Sha i Kija, Kristian Florea, In Vivo, Tasko i Lina, i Teodora su neki od izvođača koji su zauzeli svoje pozicije na našoj listi, a ubedljivu pobedu odneli su Rasta i Relja sa svojim hitom "Genge".

Hit "Genge" definitivno je osvojio ovo leto, jer zahvaljući vama nedeljama unazad ovaj dvojac zauzima prvo mesto i osvaja srca publike.

Teodora i njena pesma "Gasolina" nedeljama unazad imala je visoku poziciju, ali ovog puta su se našle na poslednjem, desetom mestu, dok pesma "Adrenalin" koju izvode DJ Shone, Fox i Vlada Matović, koji se posle dužeg vremena vratio na muzičku scenu, svojim spektakularnim povratkom polako, ali sigurno penje se ka samom vrhu.

Duetska pesma "Pazi flow", koju izvode Sha i KIja, i ovog puta kao i prošle nedelje zauzela je šesto mesto.

Reper Corona koji je bez ikakve najave izbacio svoju novu pesmu "Predsednička pratnja" drži se već nedeljama unazad visokog plasmana i drugog mesta na našoj IDJTopListi.

Kako su se ovog četvrtka kotirali vaši favoriti pogledajte u novoj IDJTopList emisiji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika