Pretraži

STIŽE NEŠTO LAGANIJE: Sanela najavila promenu muzičkog pravca, sarađuje sa poznatim producentom (FOTO)

Muzika
0
sanela
Foto: Instagram printscreen/blvckpanta

Sanela, koja je na društvenim mrežama prepoznatljiva po nadimku Blek Panta, pre nešto više od 5 meseci izbacila je pesmu „Robinja“, koja je zaintrigirala i oduševila njene pratioce.

Pre izbacivanja ove pesme dosta se spekulisalo o njoj, a mnogi su se tada pitali ko je muški vokal koji se čuje u pesmi. Nakon izvesnog vremena otkriveno je da se radi o reperu Vojažu, za koga je Sanela otkrila da se poznaju duži vremenski period

Da Blek Panta nastavlja da gradi svoju muzičku karijeru otkrila je svojim pratiocima na Instagramu. Naime, ona je objavila prepisku sa producentom Dalmom. „Jesmo spremni na malo laganiju Sanelu“, napisala je pevačica.

sanela
Foto: Instagram printscreen/blvckpanta

Ono što je zanimljivo jeste da je Dalmo radio na najnovijoj pesmi koju su Nući i Vojaž izbacili pre par dana, „Periferija“, koja je već osvojila njihovu publiku, a ovom najavom je Sanela otkrila da sa ovim producentom kreće u malo drugačijem smeru.

Ovo nije prvi put da ona sarađuje sa velikim imenima na našoj sceni, te je još na početku svoje karijere sarađivala sa Rastom, a nekoliko puta do sada je istakla da joj Nikolija predstavlja najveći uzor u muzičkom smislu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika