Pretraži

Relja i Vlada, u sobi, pevaju narodnjake! Zaboravljeni snimak Elitnih odreda postao hit na YouTube-u! (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJVideos

"Elitni odredi" su nastali 2005. godinu u Beogradu, a celoj Srbiji su postali poznati 2008. kada su objavili pesmu "Moja jedina" koja je postala ogroman hit.

——————– Sponsored ——————–


Svi ljubitelji "Elitnih odreda" se raduju svakoj novoj vesti o svojoj omiljenoj grupi, a koliko je ovaj sastav i dalje popularan pokazuje i snimak objavljen čak 2012. godine, koji se i dalje gleda, pa je sada postao viralan na Jutjubu, sedam godina kasnije.

Na ovom snimku, vidimo Relju Popovića i Vladu Matovića kako, u sobi, veselo pevaju "Pesmu od bola" i "Mesečinu" uz ritam koji im daje drug.

Video sada ima oko 100 hiljada pregleda, a po komentarima zaključujemo da je veliki broj pregleda iz 2019.


Prvi studijski album pod nazivom "Oko sveta" Elitni odredi su izdali 2010, a nakon toga veliki uspeh su postigli pesmom "Beograd" koju su izveli sa DJ Shonetom i Anabelom.

Osim toga, radili su s mnogim izvodjačima na našoj sceni kao sto su Mia Borisavljević, Dado Polumenta, Tatula, Cvija, Deniro, Frka, T-Blazer, Ana Mašulović, Ivana Krunić, DJ Shone. 


Na žalost većine fanova, grupa Elitni odredi se raspala 2015. godine kada su Relja i Vlada rešili da započnu solo karijere

– Verujem da mnogi žale što Elitni odredi nisu potrajali duže, ali trajalo je koliko je moglo i koliko je trebalo. Vlada i ja smo u dobrim odnosima, ali ne bih mogao više da radim u takvom sastavu. Kad radiš sam onda sve ti određuješ, a to mi sada odgovara. Ponosan sam na deo karijere kada su postojali Elitni odredi i mnogo sam tada naučio. To je i dalje najveći deo moje karijere, makar vremesnki, ali i po uspehu… bar za sada – rekao je Relja Popović ranije ove godine.

Nedugo nakon ove izjave, Relja je objavio pet novih pesama sa prvog dela novog albuma "Made in Balkan", a dosta pažnje je privukao dugoočekivani duet Relje i Nikolije koji su se spojili upravo zbog Elitnih odreda i pesme "Alkohola litar".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika