Pretraži

PROŠLO JE VIŠE OD 11 GODINA OD HITA „MOJA ŽELJA SI TI“: Cvija se prisetio početka svoje muzičke karijere (FOTO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Cvija je uplovio u svet muzike 2006. godine, kada je počeo da ređa hitove, a 2008. albume "Taj rad", 2009. "I dalje tu", 2011. "Nisam mogao da ćutim", 2015. "Bogu hvala" i 2017. "Heroji".

Spot za numeru "Moja želja si ti", koji je izašao 2009. godine, bio je po mnogo čemu poseban za njega. On se prisetio svog početka, kada se izborio za svoje mesto na estradnom nebu.



  • Čoveče, 11+ godina od ovog hita. Mog prvog spota, ali ne i prve pesme. Koliko se izvođača pojavilo i nestalo za deceniju i više. Koliko je njih govorilo da će se ta moja "nova" muzika brzo ugasiti, da će trajati još koju godinu. I evo. Preko 10 godina u hajpu sa "novim" pravcem. Pet američkih, četiri australijske turneje i ko zna koliko gradova u Evropi – napisao je on na Insta storiju, pa poslao poruku svima koji žele da se bave tim poslom i zahvalio se svojim vernim fanovima.

  • Želim svakome ko krene sa nekim novim pravcem muzike, bar ovoliko dugačku karijeru. Hvala svima koji ste tada imali 8, 9 godina i rasli uz ovo. Hvala svima koji me godinama unazad podržavate. Ja ne znam iskreno koliko ću se još ovako relativno konstantno baviti muzikom, ali je to nebitno, neki svoj cilj i misiju sam odavno već ispunio. Kratak je život, a ja imam još snova – dodao je on.

Photo: Instagram/cvija1989

Photo: Instagram/cvija1989

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika