Pretraži

PRE 7 GODINA: Ovo je prvi spot koji je objavljen na IDJVIDEOS kanalu! (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJVideos

Već sedam godina IDJVIDEOS postavlja standarde kada su u pitanju spotovi. Brojni izvođači su ukazali poverenje upravo našoj produkciji. Sa skoro 3 miliona vernih pratilaca, Jutjub kanal IDJVIDEOS je jedan od najjačih kanala na Balkanu. 

——————– Sponsored ——————–


Prvi spot na našem kanalu objavljen je 25. maja 2011. godine. Andrej Ilić, koji je zajedno sa Đorđem Trbovićem osnivač IDJ-a, je pre sedam godina, bio posvećen muzici. Andrej je sam režirao spot za pesmu "Pijan i lud" iako je prošlo dosta vremena, svoje "prvo čedo" ne zaboravlja: 

– Sa ove tačke gledišta sve je to dosta naivno i početnički, ali je svakako rad u koji je uloženo dosta truda i ideja. Sve je bilo "štap i kanap" i dosta improvizacije. Nismo ni imali pojma da je to prva cigla na temelju IDJ-a koji poznajemo danas.

Andrej dodaje da u početku nisu bili sigurni da li da ide dalje sa projektom, ali su nastavili zbog posebne energije koja ih je pokretala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzika… 🎶 🎙 🎹

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__) on Dec 17, 2018 at 6:51pm PST


– U početku je bilo lako i nošeno krilima nekog početnickog entuzijazma. Radili smo ono što volimo bez velikih očekivanja. Onog trenutka kada smo kristalizovali viziju i zacrtali cilj, krenula je višegodisnja borba. Kao rezultat toga sada su tu rezultati i brojke koje svedoče o našim bitkama i na koje smo ponosni.

IDJ je od objave prvog spota za pesmu "Pijan i lud" prešao veliki put i odavno to više nije početni entuzijazam, već mnogo više od toga, ali energija koja vuče celu priču i dalje postoji. Andrej se priseća tih dana i evo šta kaže iz ugla sadašnjeg trenutka.

– Tada je i dalje bio sam početak cele priče. Bilo je u jednom trenutku i pitanje da li da nastavljamo sa započetim zbog nekih drugih poslova, ali smo na kraju svi izabrali baš ovaj put. Danas je put kristalno jasan, ali tada je postojala specijalna energija koja nas je vukla dovde gde smo danas – zaključio je Andrej.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika