Pretraži

„PLASTIC HEARTS“ JE NAJBOLJI ROK ALBUM: Majli Sajrus debitovala na Bilbordovoj listi u svojoj zemlji (FOTO)

Muzika
0
Photo: Instagram/mileycyrus

"Plastic Hearts" je proglašen je najboljim rok albumom. Od 60.000 primeraka albuma 20.000 je prodato, krajem prošle nedelje, 3. decembra, prema podacima Nielsen Music-a.

Majli Sajrus se u svojoj objavi na Instagramu zahvalila saradnicima na svemu što su učinili za nju. 

  • Zvanično je. "Plastic Hearts" je broj jedan u zemlji. Raspamećena sam, a srce mi je preplavljeno zahvalnošću. Hvala svakom kreativnom saradniku uključenom u ovaj projekat! Da sam propustila jednu osobu, ne bih napisala ovu poruku. Za moje jeene idole Džoan Džet, Bili Ajdol i Stivi Niks vaš blagoslov, smernice, nadahnuće i potvrda mi znače sve. Iako biste mi rekli, da mi ne treba potvrda ni od koga osim od jeene sebe. Samopouzdanje koje imam u to ko sam i šta radim proizilazi iz vrednosti usađenih gledanjem na vas kao na svoje uzore od početka – navela je ona.


Pevačica se svakom pojedinačno obratila u postu.

  • Džoan Džet, moram da ti se zahvalim za moju ljubav prema koži, puštanje muzike do besvesti i moj beskompromisan osećaj prema sebi. Je*eno te volim. Stivi, tvoje reči mi izlaze iz usta otkad se sećam …. ali moje koje proističu iz tvojih i dalje su nadrealne. Tvoja velikodušnost nema premca. Hvala ti što si mi pozajmila svoju magiju! Zauvek sam tvoja smajli beba…. volim te. Bili Ajdol, "pobunjenički se deremo“ od 2012. godine kada sam ti donela fotografiju u salon i rekla "želim da tako izgledam“. Ti si drzak, smeo, nepristojan i autentičan na način koji mi je čast da svedočim. Duboko te cenim – dodala je ona na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Inače, Majli je četvrta žena umetnik koja je dobila priznanje za najbolji rok album 2020. nakon Fione Epl, Hejli Vilijams i Alanis Moriset.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika