Pretraži

PAPRENE SUME: Pevači zakazali nastupe posle godinu dana

Muzika
0
Photo: pixabay

Oni veruju da će mere biti ublažene u regionu i da će moći da rade. 

Aleksandra Prijović, Nataša Bekvalac, Darko Lazić, Teodora Džehverović, Jelena Rozga, Katarina Grujić, Slobodan Radanović i mnogi drugi ugovorili su nastupe, ali cene, iako je pandemija, nisu spustili, pišu domaći mediji.

Prema saznanjima od vlasnika pojedinih klubova, Aleksandra Prijović i Rozga po tezgi uzimaju 12.000 evra, Nataša Bekvalac i Lazić 8.000, hiljadu evra manje traži Sloba, a Grujić Katarina nastup naplaćuje od četiri do pet hiljada u zavisnosti od mesta, gde i koliko nastupaju.



Iako pevači i njihovi menadžeri drže cene, vlasnici klubova su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca bez obzira na to što su njihovi objekti bili zatvoreni skoro godinu dana. S druge strane, pevači se raduju radnom letu, a najviše odlasku na Crnogorsko primorje, gde će, po svemu sudeći, imati najviše posla.

Letnja sezona startuje posle 20. juna i trajaće do kraja septembra. Prvi evro posle duge pauze zaradiće i Lepa Brena, koja je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj. Njena cena za tako veliki spektakl, kako se navodi, nije ispod 25.000 evra.

Situacija se vraća u normalu, a vlasnici klubova, restorana, splavova i diskoteka nadaju se posetiocima koji su željni provoda, a i pored toga, vodiće se računa o tome da se ispoštuju svi epidemiološki propisi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika