Pretraži

OVO MI JE OMILJENI SPOT U KARIJERI: Vlada Matović se vratio na muzičku scenu na velika vrata, a u budućnosti ne isključuje ni duet sa Reljom

Muzika
0
Photo: Instagram/ vladamatovic

Bivši član Elitnih odreda, Vlada Matović, dugo vremena je živeo bez medijske buke, a jednom prilikom je za IDJTV rekao da će se vratiti muzici samo ukoliko mu se vrati sama želja. Želja je očigledno tu, s obzirom na to da gostuje Foxu i DJ Shonetu na njihovom zajedničkom albumu.



Ekskluzivno za IDJTV otkrio nam je zašto ga nije bilo toliko dugo, ali i kako je došlo do saradnje sa ovim dvojcem. 

– Ništa mi se nije posebno svidelo, tako da nisam želeo da forsiram i izbacujem bilo šta. A što se tiče saradnje, to je bila njegova želja. Nisam odmah prihvatio, nego jednostavno su svi bili u fazonu "vrh je" i to je to. Generalno se družimo, pa je tako i došlo do saradnje. 

Vlada i Nenad su u prošlosti sarađivali na dve pesme, pa nas je zanimalo da li se nešto promenilo od njihove poslednje saradnje.

– Muzika kao muzika se stalno menja sama po sebi, dok se naš odnos nije promenio, a sada da li praviš muziku 2015. ili 2025. to je nebitno, jer je isto. 

Pevač ističe da je jako zadovoljan projektom koji je uradio sa kolegama, pa je rekao i kakve su mu prognoze za novu numeru, ali i kako mu je bilo dok su snimali spot. 

– Iskreno, zaista ne znam. Ne volim to da komentarišem. Volim da ostavim ljudima da procene. Dobra je, a sada ćemo da sačekamo i vidimo kako će publika da je prihvati. A što se tiče spota, meni se izuzetno dopada i mogu slobodno da kažem da mi je omiljeni u karijeri. Samo snimanje je trajalo jako dugo, sve su nas izujedali komarci, pa smo posle toga svi izgledali nikakvi i izujedani, ali osim toga sve je bilo super – našalio se Vladimir. 

Neizbežno tema kada su u pitanju on i Relja jeste da li možemo da očekujemo i neki duet legendarnog dvojca, a evo šta Vladimir misli o tome. 

Pa verovatno je moguće, ali nismo ništa pričali po tom pitanju. Čuli smo se skoro, on je u Grčkoj. Ali s obzirom da ja nisam radio na novim pesmama i nisam planirao da ih izbacim, do pre jedno mesec dana, uopšte nije bilo govora, a da li ćemo pričati o tome, to je već tema za naredne dane i budućnost – zaključio je Vlada.

Numeru možete da poslušate u nastavku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika