Pretraži

,,OVO JE POKLON CELOJ NAŠOJ GENERACIJI“: Alen Sakić ekskluzivno za IDJTV o numeri ,,Jugoslavija“

Muzika
0
Photo: IDJTV

Rasta i Alen Sakić predstavili su javnosti svoju novu kolaboraciju, a ekskluzivno za IDJTV Alen je otkrio do sada nepoznate detalje oko ove numere. 



Stefan i ja smo rođeni u Jugoslaviji, u zemlji koja nije predstavljena na pravi način mladjoj populaciji. I zbog toga smo snimili ovu pesmu i spot, nema boljeg imena od Jugoslavija – istakao je on zbog čega numera nosi tačno onaj naziv. 

Sakić je takođe izjavio da veruje da će publika, kao i uvek, raširenih ruku da prihvati pesmu, iako je za pojedince ova tema "pipava".

  • Mislimo da će lepo prihvatiti publika, jer do sada niko nije obradio ovu temu. Mi ne mislimo da je pipava, jer je to zemlja u kojoj smo mi rođeni i u kojoj smo odrasli. Reakcije već dobijamo, i od saradnika sa kojima smo radili na pesmi i spotu a i od slušaoca. Svima se sviđa i reakcije su stvarno iskljucivo pozitivne. 

S obzirom na to da su od samog starta komentari bili pozitivni, te da su se u rekordnom roku našli među top deset, Alen ističe da im je trending bitan, ali ne i presudan. 

–  Komentarima smo prezadovoljni, Youtube pregledi nam znače, ali nisu presudni. Hvala svima koji slušaju i naravno komentarišu, ipak nam to najviše i znači – rekao je on, pa dodao da je ovo jedna vrsta poklona. 

 –  Ovo je poklon celoj nasoj generaciji, ali i mlađima koji se tad nisu rodili, da mogu da osete posebnu emociju koju mi gajimo – zaključio je Alen.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika