Pretraži

Novi album Ariane Grande nam stiže za 17 dana!

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Ariana Grande

Poslednjih mesec dana Ariana Grande je vreme na svojim društvenim mrežama koristila kako bi svoje obožavaoce podsticala na glasanje, međutim, juče je, bez ikakve pređašnje najave otkrila vest zbog koje su fanovi poludeli. 



Naime, ona je tačno u podne najavila da će ovog meseca objaviti novi album, što je "Arijanatore" bacilo u trans. Pevačica je pomno pratila njihove komentare, te svaki lajkovala. 

Pevačica nije navela dodatne detalje o svom novom albumu, ali ukoliko Grande ostane dosledna, album će ugledati svetlost dana za tačno sedamnaest dana

Neimenovani studijski album, koji će biti njen šesti, dolazi za petama „Hvala, sledeći“, koji je bio nominovan za nagradu Grammi za album godine. Ostaje da se vidi da li će Grande uspeti da ponovi taj uspeh, u velikoj meri zahvaljujući naslovnom singlu, postavio je rekord za najveću nedelju strimovanja pop albuma i učinio Arianu prvim samostalnim umetnikom koji je istovremeno zadržao prva tri Billboard Hot 100 mesta.

Podsećamo, Ariana Grande je trenutno najslušanija pevačica na platformi Spotify nakon što je svrgnula sa trona Rijanu sa 20,5 milijardi slušanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika