Pretraži

NE MOGU DA ME IZBACE IZ TRENDINGA: Ruža Rupić prešla milion pregleda sa pesmom „Bivši“, pa poslala poruku onima koji je sabotiraju (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/ruza_rupic

Ruža je trenutno peta na trendingu i prezadovoljna je svojim postignućem koje je neko pokušao da umanji kada ju je uklonio odatle, gde je prvobitno bila na trećem mestu.

– Što se tiče pesme, jako sam srećna što je za sedam dana prešla milion pregleda i što smo se vratili na trending. Imali smo mali peh i dalje ne znamo šta se dogodilo sa tim. Hvala Bogu, pokazali smo snagu i da možemo kada nas izbace iz trendinga posle nekoliko dana da se vratimo. Jako mi je drago zbog toga – rekla je Rupićeva za IDJTV.



Pevačica je priznala da nije imala nikakva očekivanja kada je reč o novoj numeri.

– Izbacila sam je jer sam smatrala da je kvalitetna i meni se lično dopala. To je muzika koju bih ja privatno slušala i tako sam po svom osećaju radila pesmu – objasnila je ona.

Jutjuberka je veoma srećna zbog lepih komentara koje je dobila od obožavalaca.

– Što se tiče fanova, ja u svom životu nisam dobila toliko pozitivnih komentara koliko sam dobila za ceo ovaj projekat, što se tiče numere, spota, teksta i svega. Jako sam srećna i zadovoljna i puno mi je srce što sve ispalo na kraju kako treba – dodala je Ruža.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika