Pretraži

NAKON RASKIDA, NOVA PESMA: Ruža Rupić publici predstavila pesmu „Dama“ i otkrila da li je nekome posvetila

Muzika
0
Screenshot: YouTube/IDJVideos.TV

Ruža Rupić otkrila nam je koliko dugo je radila na ovom projektu, ali i kakva su njena očekivanja.

Radili smo na projektu skoro dva meseca, generalno sve je išlo brzo jer smo ušli u mašinu i već smo znali kako bi i šta bi. Ja sam iskreno zadovoljna, malo sam izašla iz moje zone komfora, malo sam otišla u neku bržu muziku, izašla sam iz balada, ali zadovoljna sam, sviđa mi se cela priča. A što se tiče očekivanja, po prvi put ih nemam. Ne znam šta da očekujem pogotovo zato što je vreme kakvo jeste, kraj je godine, korona je. Svaki put kada sam ih imala ništa mi nije dobro donelo, tako da sam rekla više očekivanja nemam (smeh) – započela je Ruža.



Takođe, vest koja je i te kako aktuelna sada jeste njen ljubavni život s obzirom na to da je obelodanila da je sada slobodna devojka, nas je zanimalo da li je pesma autobiografska i da li je možda posvećena nekome.

Nije posvećena nikome direktno, ali više spot ima sličnosti sa mnom nego sama pesma. U spotu sam malo psihopatica (smeh), čovek gde god da se okrene, na bilbordu vidi mene, u novinama vidi mene, na televiziji vidi mene, i onda se na kraju svega toga pojavljujem ja, tako da možda sam više ja u spotu, ima nekih delova pesme, ali nije mi autobiografska – dodala je ona.

I za kraj, budući da je situacija u državi takva kakva jeste, da pevači nemaju nastupe, zanimalo nas je kako to da se odlučila da baš sada izbaci novu pesmu.

Odlučila sam se zato što se desio taj projekat. Našla se pesma, našao se spot da se radi, a i svakako ja sam generalno u svoju karijeru ulagala i bez da sam nastupala, jer ja kada sam ulagala u muziku ja nisam ulagala zbog nastupa, nego zbog sebe kao sebe, tako da u mom slučaju nema neke preterane razlike da li se nastupa ili se ne nastupa, već sada kada se desio ceo projekat, zašto da ne – završila je ona.

Celu pesmu, a i spot možete ispratiti na IDJVideos.TV Youtube kanalu, kao i ispod teksta.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika