Pretraži

MUZIČKI PRVENAC: Mr. Knez objavio novi spot za pesmu „Horoskop“ a iznenadiće vas čime se on zapravo bavi (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Mr. Knez je objavio svoju prvu pesmu "Horoskop", čiji je spot premijerno prikazan na IDJVideos.tv kanalu.

——————– Sponsored ——————–


U muzičke vode se otisnuo u detinjstvu, kada se prijavio za muzičko takmičenje i ostvario zapažene rezultate. Specijalno za IDJTV otkrio je detalje o sebi, o svojim zanimanjima, ali i o proricanju budućnosti.

Muzika ipak nije vaša glavna delatnost, šta je to čime se primarno bavite?

– Imam svoju marketinšku firmu i radim za 16 zemalja. Aktivno govorim šest jezika i jedan pasivno. Od 11. godine otkrio sam da imam dar za proricanje. Već 13 godina imam svoju firmu i radim isključivo samo ovo. To je ono što me stvarno uzbuđuje i znam da to radim dobro. Najviše radim u Švajcarskoj, Skandinaviji i Sloveniji.

Na osnovu čega proričete budućnost?

– Govorim ljudima o budućnosti i istini na osnovu datuma rođenja. Upravo ono što će se dogoditi i ono što je suđeno od viših sila. Moja predviđanja ponekad nisu najlepša, ali otvorim oči ljudima. I ako im je to pomoglo, onda sam im pomogao. Naravno da ne mogu svima.

Odakle interesovanje za muziku i pevanje?

– Ljubav prema muzici nastala je 2003. godine, kada sam se prijavio na tada najpoznatiju slovenačku emisiju za nove muzičare. Odličnim nastupima uverio sam ljude u moju iskrenost, harizmu i skromnost. Zauzeo sam 8. mesto i bio sam najmlađi pevač. Takođe sam rekao da gledam u budućnost i da to radim besplatno. Prvo su se ljudi smejali, ali su bili radoznali. Kada su videli da pričam istinu i ne izmišljam, ostali su bez reči. Još sada ne mogu da veruju. Kad god se nađemo na ulici, oni me gledaju sa poštovanjem.

Kako ste došli na ideju da snimite pesmu?

– Kratko sam pogledao u karte i definitivno video "Horoskop". Ja sam drugačiji od drugih ljudi, ponekad me je teško razumeti. Ja tretiram sve ljude isto. Niko nema privilegije. Za svakog pokušavam isto, bez obzira na profesiju. Iza sebe imam dugu karijeru i siguran sam da se desilo da sam pogledao nekome koji je poznat. 

Poslušajte Mr. Knezovu novu pesmu i komentarima ostavite utiske:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika