Pretraži

KARLEUŠA, TEODORA, RELJA, NIKOLIJA: Prošlo je tačno godinu dana od Ulaz Festivala i spektakularne IDJTV bine

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ IDJTV

Niko nije bio ravnodušan tokom sva tri dana koliko je festival trajao, gde smo ugostili naše najveće zvezde poput Senide, Cvije, Relje, Nikolije, Teodore, Corone, Raste i mnogih drugih. 

Mnogima je ovo bio prvi nastup pred beogradskom publikom posle nekoliko godina, a jedan od njih je bio i Cvija, koji je tom prilikom izjavio da ni ne zna kako da reaguje jer su ga emocije preplavile. 

Ovo mi je prvi nastup posle jedanaest godina. Sve mi se pomeša kada izađem pred njih, ne znam kako da reagujem – izjavio je tom prilikom Stefan za IDJTV. 

Definitivno nastup na koji niko nije ostao imun je bila borbena barbika tj. Teodora Džehverović, koja nije krila suze radosnice pred beogradskom publikom i koja je pokupila mnoge simpatije svojim nesvakidašnjim stajlingom.

– Tresem se, plačem, sve u isto vreme. Sve mi se pomešalo. Samo dva minuta smo imali da se presvučemo, ali bitno da je sve ok i da je završeno. A i kako da ne zaplačem, ja živim za ovo. Ja sam to već pričala dok sam izdavala album. Ovo je moj san i toliko mi znači, pričala je tada Teodora kroz suze radosnice. 

Šta su ostali izvođači imali da kažu, kako je publika uživala i kakva je atmosfera bila pogledajte u našem prilogu sa Festivala: 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika