Pretraži

JEDAN SE VEĆ ODRŽAO: Evo kako izgledaju koncerti u doba korone

Muzika
0
Screenshot: Tviter

Pre izvesnog vremena je najavljeno da će u Velikoj Britaniji početi da se održavaju koncerati sa društvenim distanciranjem.

Jedan takav koncert, izvođača Sama Fendera, održan je u Gosfort parku u Njukaslu, a isti je posetilo 2500 hiljade ljudi.

Svi oni morali su zasebno da stoje na 500 postavljenih uzvišenih platformi, na kojoj je moglo da bude najviše petoro ljudi, a koje su jedna od druge udaljene po 2 metra.

Svi posetioci su morali da nose maske i vizire, a platforme nisu smeli da napuštaju tokom koncerta, iako se na fotografijama  sa samog događaja može videti da se ova pravila nisu baš poštovala.

U intervjuu za strane medije, pomenuti pevač Fender je istakao da mu nedostaju gužve i guranja na koncertima, ali ističe takođe i da ima veru da će se i takve scene vratiti na javnim okupljanjima.

 

– Opet ćemo imati takve koncerte, čim nam dozvole. Mislim da je fantastično što je naša regija lider u ovome i nadam se da će svi pratiti naš primer do kraja pandemije- rekao je on i dodao:

– Znam da ovo nije koncert na kakav ste navikli, ali to moramo da uradimo – završio je on.

Pored Sama Fendera, koji je dobitnik BRIT nagrade, uskoro će nastupiti i Van Morrison, Maximo Park kao i komičari Jimmy Carr i Bill Bailey.

 Postavlja se veliko pitanje da li će ova ideja da zaživi i u Srbiji, a po još većim znakom pitanja je da li bi se publika na manifestacijama pridržavala pomenutih pravila. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika