Pretraži

GOREĆE ESTRADA! Evo zašto će 2019. godina biti najburnija na muzičkoj sceni (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

2019. godina je tek počela ali se i te kako nazire činjenica da će biti burna, bar kada je muzička scena u pitanju.
 

——————– Sponsored ——————–

 

Upravo ove godine će se velike svetske zvezde naći na top listama i odmeriti snage na pravi način, muzikom.

Četri najveće zvezde svetske muzičke scene, Britni Spirs, Madona, Rijana i Bijonse najavile su svoj novi album tokom 2019. godine.

Rijani će nakon tri godine izdati novi album od kojeg publika očekuje mnogo. Madonin poslednji album objavljen je 2015. godine , a s obzirom na to da svaki  njen album podigne veliku prašinu i od novog albuma pop kraljice, očekuje se samo najbolje.

 

Britni je uveliko u studiju i radi na novim pesmama, s obzirom na to da izdavači i nisu baš zadovoljni kako je prošao njen poslednji album „Glory“ iz 2016. godine.

Queen B ništa ne prepušta slučaju, u tajnosti radi na novim pesmama. Izlazak svog novog albuma nije precizirala ali sigurno je jedno da čitav svet sa nestrpljenjem čeka da čuje kako će sada zvučati jedna od najvećih zvezda današnjice.

 

„Ludilo“ se očekuje i kada je domaća muzička scena u pitanju. Severina je među prvima objavila album, a na listi velikih zvezda koje će nas ove godine obradovati novim albumom nalaze se: Tanja Savić, Teodora Džehverović, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac i Ana Nikolić. Ukoliko bude zadovoljna pesmama koje joj stižu, novim pesmama će nas sredinom 2019. obradovati i Ceca Ražnatović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika