Pretraži

GODINA U ZNAKU DUETA: Da li su Voyage, Breskvica i Tanja obeležili godinu svojim hitom?

Muzika
0
Photo: IDJTV

Na sedmom mestu se nalaze mega popularni Rasta i Relja, sa duetom ,,Genge". Mesecima unazad ne prestajete da glasate za ovu numeru, a ona pretenduje da postane i hit godine. Numera broji 25 miliona pregleda na muzičkoj platformi Jutjub, a pregledi se samo gomilaju iz dana u dan. 

Posle nekoliko nedelja držanja prvog mesta sa hitom ,,Trezna", Teodora Džehverović je spala na treće, a pomerili su je ni manje ni više nego najnoviji dueti sa IDJVideos kanala, koji su zauzeli drugo mesto i sam vrh TopListe.  Koliko vam se dopada ova numera pokazuju i pregledi na Youtube-u koji su za mesec dana prikupuli neverovatnih 6,5 miliona pregleda. 



Drugo mesto su kao grom iz vedra neba zauzeli Voyage, Breskvica i Tanja Savić sa svojim hitom ,,Pancir". Duet koji se veoma dugo najavljivao i za koju su svi govorili da će obeležiti godinu, a da li stvarno hoće, zavisi samo od vas. Nakon samo nedelju dana od objavljivanja numere, broje skoro 6 miliona pregleda, te su se odmah našli i na našoj IDJTopListi, a sudeći po brzini rasta njihovih pregleda na Youtube-u ali i reakciji fanova na društvenim mrežama, pretenduju da skinu sa trona Eminu i Editu, koje se trenutno nalaze na vrhu sa svojom zajedničkom numerom ,,Dobro sam". Ovaj duet je najavio novi Eminin studijski album koji će biti ceo u znaku dueta. 

Ovonedeljnu TopListu možete da pogledate u nastavku: 

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika