Pretraži

EMINA I EDITA U DUETU: Evo koji ih muškarac povezuje (FOTO, VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ yaemina

Od poslednjeg albuma je prošlo dve godine, a kako je Emina ranije za IDJTV izjavila, album će biti pravo iznenađenje za publiku, nešto skroz drugačije i originalno, a o tome možete čitati OVDE.



Pevačica je period karantina provela i te kako produktivno, s obzirom na to da je spremila album koji će da lansira u bliskoj budućnosti. Na njenom novom albumu će biti osam dueta, dok će se za svaku numeru naći i po spot, sve u IDJVideos produkciji.

  • Dragi moji, danas snimamo prvi video za moj novi album i svi će biti dueti – napisala je pevačica na svom Instagram profilu. 

 

Emina je oduševila svoje fanove kada je na ovoj društvenoj mreži podelila kadrove sa snimanja prvog spota, gde je otkrila i sa kim joj je prvi duet, a mnogi su oduševljeno prihvatili informaciju da se radi o, takođe, pevačici koju domaća javnost mnogo voli, Editi Aradinović. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emina i Edita spremaju duet

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 15. Сеп 2020. у 2:31 PDT

 

Edita nam je ekskluzivno otkrila šta misli o samom projektu svoje koleginice, a kako sama kaže, Emina joj je idol od malih nogu i oberučke je prihvatila ovaj poziv. 

  • Oduševljeno sam prihvatila saradnju sa Eminom. Ceo projekat na kojem radi mi je fantastičan. Drhtala sam od sreće, Emina mi je idol od malih nogu  još. Slušala sam je kada sam bila klinka i ova saradnja mi baš mnogo znači. Pored ovoga, obema nam je zajednička i ljubav koju gajimo prema Dinu Merlinu – izjavila je Edita za IDJTV. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika