Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Vuk Mob o novoj pesmi i saradnji sa najpopularnijim TikTok zvezdama (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Naime, Vuk danima najavljuje svoj novi hit "TikTok Instagram" a javnost je zaintrigirao pojavom popularnih tiktokera Sergeja Pajića i Ukiq, nas je zanimalo kako je došao na ideju da snimi takav spot i da baš oni dobiju tu čast da se pojave u spotu.

Pa ja prvi put kada sam čuo matricu, ispod te matrice je bila druga matrica koja se zvala TikTok i ne znam zašto ja sam rekao ajde da spojim TikTok i Instagram, ali pošto ja nisam toliko u toku moj mlađi brat pošto on prati sve to i bio je jutjuber ranije pre nego što je prešao u video produkciju, rekao mi je ko je glavni na TikToku i ko je najbolji, i ja sam rekao ajde da napravimo onda priču pošto se pesma radi o TikToku i Instagramu, daj da zovemo neke koji su najpopularniji na tim društvenim mrežama. Kontaktirao sam njih preko brata i njima se svidela pesma i pristali su da rade. Odmah smo se skontali, baš su kul klinci, i Sergej i mala Una – ispričao nam je Vuk.

S obzirom na to da Vuk nije pristalica društvene mreže TikTok, zanimalo nas je kako mu izgleda sve to što Una i Sergej rade, i da li je sa njima pričao na tu temu.

– Ja to ne volim, baš mi je to neprijatno. Njima nije jer se oni bave tim, meni je neprijatno kao što je nekome neprijatno da snimi pesmu. Što se tiče njih, koliko sam ih ja skontao oni imaju jako dobar plan, guraju svoje ime do te neke granice gde su toliko popularni da će sponzori juriti i moliti da sarađuju sa njima, što je sjajan plan i mislim da su jako inteligentni. Jako su mladi ali već imaju oformljen plan i program, i pored toga hoće da rade muziku, ako sve to uspe kao što bi trebalo za njih nema zime – iskren je bio Vuk.

Njegovu novu pesmu možete poslušati i pogledati na IDJVideos kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika