Pretraži

DEŠAVALE SU SE EKSTRMNE STVARI IZA KAMERA: Gasttozz sa egzotičnim lepoticama u novom spotu (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/Gasttozz

– Ljudi koji prate našu scenu, žale se da je sve isto. Sada sam im doneo nešto novo, pa ću da vidim kako će da se ponašaju pošto su dobili ono što su tražili. Tajland je samo uticao na to slušam sebe, a ne tuđa mišljenja. Uz pomoć prijatelja koji su rekli "da", dalo mi je vetar u leđa da se izludim i pustim to što smo objavili. Mnogo mi je drago – rekao je pevač za IDJTV.

Gasttozz se posebno dotakao seksi scena sa egzotičnim lepoticama koje se pojavljuju u spotu.

– Sve što je ekstremno desilo se van kamera. Možda je čak i nešto snimljeno, ali privatnim telefonom. To nije za javnost – otkrio je Nenad.



On je pohvalio devojke i istakao da su odlično funkcionisali kao tim.

– Baš sam se oduševio koliko su bile normalne s obzirom na to da ne govorimo isti jezik, a totalno smo se sporazumeli ne engleskom. Baš su bile prijatne. Pomagale su oko sklapanja voća na trećoj devojci. Bile su tačne. Ponele su više garderobe nego ijedna devojka iz spotova koje sam do sada radio. Birao sam 4, 5 puta šta će da obuku – objasnio je on, pa se osvrnuo na komentare fanova:

– Zasad su svi komentari pozitivni, što mi je jako čudno. Očekivao sam da će neko barem malo da hejtuje. Za sat vremena imam 500 komentara.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika