Pretraži

Da li povratak Ane Mašulović nagoveštava i povratak Elitnih Odreda?

Muzika
0
Screenshot: IDJTV

Iz perioda dok se muzika još prebacivala preko infra-reda i blututa, Ana Mašulović je mnogim tinejdžerima bila omiljeni muzički izvođač, ruku pod ruku sa Elitnim Odredima i Cvijom, sa kojima je i osvojila srca publike. S obzirom na to da je duže vreme bila odsutna sa estrade, rešila je da se vrati i to sa novom verzijom njene dobro poznate pesme ,,Nekad niko", a ekskluzivno za IDJTV je otkrila šta je radila svih ovih godina i šta ju je to nateralo da se vrati na muzičku scenu.  

Ja sam sve vreme bila tu, ali iza kulisa. Nisam bila u prvom planu, nego sam se bavila muzikom, ali kao bek vokal. Što se tiče povratka, vraćam se sa pesmom ,,Nekad niko", koja je rimejk stare pesme. On postoji već neko vreme, a sada je konačno došao trenutak da ugleda svetlost dana. Mislim da je vreme da ponovo pokrenem nešto svoje – započela je Ana.

U poslednje vreme se često dešava da izvođači rade rimejkove svojih pesama, ali neretko ti rimejkovi ne prođu dobro kao originali, a Mašulovićeva nam je otkrila šta misli kako će njena stara publika da prihvati ovu novu, prerađenu verziju pesme.

– Mislim da će stara publika da reaguje dobro, jer na društvenim mrežama jedva čekaju, a kako će nova publika da reaguje zaista ne znam, to me jako zanima. Ipak klinci danas slušaju nešto drugačije, a ovo je mešavina, ima lajv instrumenata, a malo ima i bita. 

Ana ističe da joj trending i pregledi nisu toliko bitni, ali da ipak imponuje kada vidiš da te neko prihvata.

– Moram da priznam da mi nije merilo. Ako bi se desilo bilo bi super, naravno. Pogotovo zato što ti ljudi koji uđu na trending, zaista nema šta, to su uspešni ljudi, ali nije mi merilo, jer se ja vodim uspehom koji se dešava polako. Nisam sada neko ko bi preskako nekoliko stepenika, zarad vrha. Ako se desi, super, ali nisam opsednuta tim stvarima. Mislim da čovek može da bude uspešan i da ima neku dobru priču i bez toga – iskrena je Ana.

S obzirom na to da je svoju karijeru započela sa Elitnim Odredima i Cvijom, Ana ne isključuje mogućnost "reunion-a":

– To me svi pitaju i ja bih jako volela, zašto da ne. Mi smo pre svega drugari i sve što smo stvorili, stvorili smo najiskrenije moguće. Tako da nije isključeno da može da dođe do toga. Sada sve zavisi kako će kome to da se uklopi u koncept i fazon – rekla je ona i dodala: 

– Ono što je sigurno je to da bi se publika sigurno obradovala kada bi se i sami Elitni odredi spojili. Da se barem nešto desi gde bismo svi mi mogli da se skupimo u nekom projektu – rekla je pevačica.

Na sceni se od njenih prvih izvedbi dosta toga promenilo, a evo kako ona gleda na to:

– Promenilo se to da sada umetnici mogu da izvode i drugačije žanrove, što se meni dopada. Mogu da se pokažu u trepu, repu, dok je ranije bila zastupljenija komercijalnija muzika, uglavnom folk. Mislim da je ovo super, jer neki izvođači koji nisu mogli da se pokažu, mogu da dođu do izražaja – zaključila je Mašulovićeva.

Novu verziju numere ,,Nekad niko" možete da poslušate u nastavku i na IDJVideos.TV Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika