Pretraži

COBY JE UZEO DVE FLAŠE DŽEKA… Momci iz grupe Connect ispričali nezaboravne anegdote sa snimanja! Pomenuli i policiju

Muzika
0
Photo: Instagram/connectofficial

Popularna hrvatska rep grupa Connect vredno radi na novom albumu u izdanju IDJTunes-a, koji će biti riznica starih hitova i novih pesama koje se polako "krčkaju".

——————– Sponsored ——————–


Numera "Pakao" je njihov poslednji hit u kome su se pronašli svi koji vole noćni život i provod do ranijih jutarnjih sati. 



– Ima svoj poseban ritam i drugačiji zvuk od drugih pesama. To su brazilski, južno – američki ritmovi – rekli su članovi grupe za IDJTV.

Spot za "Pakao" objavljen je 3. aprila, a tokom snimanja došlo je do nepredviđenih okolnosti, pa su morali na trenutak da ga prekinu.

Policija nas je prekinula u pola snimanja i morali smo brzinski završiti neke scene napolju. Verovatno je problem bila lokacija, jer smo radili u centru Zagreba. Možda su se ljudi žalili na bljeskove, na glasnu muziku i na takve stvari – otkrili su hrvatski hip – hop izvođači.


Dragi i Jura posebno pamte saradnju sa Cobijem sa kojim su snimili numeru "Ove noći".

 – To snimanje pamtim po tome što se Coby oduzeo doslovno. Otišao je preko puta na benzinsku pumpu i uzeo dve flaše Džeka i uleteo u neku scenu, ima ga i u spotu. Saradnja sa Cobijem je bila na nekoliko pesama, počeli smo od "Ove noći" pa smo radili Džek i Džoni koji je razvalio – rekli su za IDJTV.

Od srpskih izvođača imali su priliku da upoznaju i Sajsi MC na jednom nastupu u Beogradu. 

– Ja nju cenim baš, ima nekakvu harizmu posebnu i energiju i tekstove. Gotivim je. Saradnja? Da, zašto ne? Mislim da bi to bilo ok – zaključili su popularni reperi.  

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika