Pretraži

Bivša finalistkinja IDJShow-a predstavila novu pesmu: Numera „Ultimatum“ Lejle Burazerović je na svim muzičkim platformama!

Muzika
0
Foto:Youtube/IDJVideos.TV

Finalistkinja druge sezone IDJShowa Lejla Burazerović obradovala je publiku svojom novom pesmom pod imenom “Ultimatum“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Burazerović (@lejlaburaz)

Učesnica druge sezone IDJShowa Lejla Burazerović osvojila je publiku svojim fantastičnim vokalnim sposobnostima, ali i emocijama. Ako ste pratili takmičenje nemoguće je da niste primetili ovu mladu devojku iz Bosne koja pleni svojom pozitivnom energijom. Pesmom “Amanet“ je ušla na velika muzička vrata, a sada je publici predstavila pesmu “Ultimatum“ koja je konačno ugledala svetlost dana.

Lejla ne krije da je dugo radila na stvaranju svoje nove pesme, a ono što je iznenadilo mnoge jeste to da je Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži radio muziku za Lejlinu novu pesmu.

Iako je pesma objavljena pre nešto više od sat vremena komentari na njen račun ne prestaju da se nižu, a slušaoci ne krije svoje oduševljenje ovom emotivnom pesmom koja je očigledno već počela da pronalazi put do publike.

“Pokidala si, ništa manje nisam očekivala“, Ne izlazi iz glave“, “Devojka ima lep glas“, samo su neki od komentara ispod spota za njenu novu pesmu.

Novu Lejlinu pesmu “Ultimatum“ možete slušati na svim muzičkim platformama, kao i na Jutjub kanalu IDJVideos.TV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika