Pretraži

„RESPECT ZA OVU PESMETINU“: Novi hit MC Stojana i Glavasha ZALUDEO fanove, za 24 sata prikupio POLA MILIONA! (VIDEO)

Muzika
1
mc stojan
Foto: Printscreen Youtube/MC Stojan

MC Stojan i Glavash tokom jučerašnjeg dana objavili su zajedničku numeru pod nazivom "Šta ćeš s njim", a pesma je za nepuna 24 sata pregledana više od 490 hiljada puta!



Popularni izvođač i ovog puta opravdao je očekivanja svojih fanova koji ne prestaju da komentarišu da će ova numera biti hit godine. 

"Veliki respect za ovog čoveka", "Najgotivniji izvođač naše muzičke scene", "Respect za ovu pesmetinu, ovakav hit će uvek biti broj 1", "Svaka čast Mc Stojanu i Glavashu za ovu kidalicu od pesme", "Oduševljena sam na prvo slušanje, bravo, svaka čast", "Prejaka pesma", "Idemo jako, bravo za braću", "Kakav ritam, ludilo!", "Ekstra duet, prelep ženski vokal", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

Podsećamo, MC Stojan je na snimanju spota za ovu numeru doživeo nezgodu kada je pao s motora i polomio ključnu kost, a detalje o povredi podelio je putem društvenih mreža. 

Ja sam na snimanju novog spota pao sa motora i slomio ključnu kost, da li je vredelo videćemo – napisao je izvođač pre nekoliko dana uz snimak koji je postavio na instagramu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika