Pretraži

“Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine“: Ana Kokić se oglasila povodom svog rođendana, pa objavom nasmejala sve (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:anakokicmusic

Poznata pevačica Ana Kokić je pre dva dana proslavila svoj 41. rođendan i nije oklevala da podeli fotografije sa proslave, ali i da jednim detaljem nasmeje pratioce.

Ana generalno ne eksponira svoj privatan život na društvenim mrežama, ali kada je rođendan u pitanju većina ljudi pravi izuzetak, pa je i ova popularna pevačica iznenadila pratioce rođendanskim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Kako je i sama istakla u objavi, nju su za ovaj veliki dan iznenadile njene dve ćerke zajedno sa svojom tetkom, a kako bi bile još kreativnije, odlučile su se na dve torte da bi “prepolovile“ godine koje su se našle na rođendanskoj svećici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

“Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg! Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu “ Ne idu ti, nije ti još bela kosa”! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa @majakokic) dve torte i nekako podele taj “veliki” broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam “Dvadeset mi je i kusur godina”. Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve što mi treba!“, napisala je Ana ispod rođendanske objave na Instagramu.

Pored predivnog znaka pažnje od svojih najbližih, ni njeni pratioci nisu izbegli trenutak da joj čestitaju rođendan u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

“Nije važno koliko imaš godina,već koliko ima sreće u njima!Srećan ti rodjendan“, “Koliko lepa žena, a uživo još lepša“, “Kad se pređu 40-te kreću te šale i zbilje oko godina“, bili su samo neki od komentara ispod njene Instagram objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News