Pretraži

Mnogi nisu znali za njegov talenat: Baka Prase iznenadio snimkom na kom svira muzički instrument, pa pokrenuo lavinu komentara (VIDEO)

News
0
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Influenser Bogdan Ilić je već neko vreme u centru pažnje zbog svih dešavanja u njegovom životu, ali jednžim video snimkom uspeo je da prikupi brojne simpatije korisnika Tiktoka.

Baka Prase važi za jednog od najuspešnijih muških influensera na našoj sceni, a dokaz za to su brojke koje se mogu videti na njegovom Jutjub kanalu kao i na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Nedavno se mladi jutjuber našao u centru pažnje zbog raskida sa svojom devojkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla.

On je zbog raskida dobio dosta podrške, ali i osude zbog svojih komentara nakon raskida, ali ubrzo je prestao sa tim i vratio se svojoj svakodnevnoj rutini kada je strimovanje u pitanju.

Iako je već godinama prisutan na influens sceni i javnosti su već poznati mnogi detalji iz njegovog života, jedan je sve do sada ostao prikriven.

Naime, ono što mnogi nisu znali jeste da je Baka završio Srednju muzičku školu, te da zbog toga zna da svira klavir, a upravo je to jedan od razloga zašto Baka u svom novom stanu ima ovaj instrument.

@balkan_clippers BakaPrase & Koncert. #bakaprase #serbia #bosna #hrvatska #balkan #germany #foryouu #fypシ゚ ♬ original sound – Balkan_clippers

Sada se na internetu pojavio njegov snimak gde svira na klaviru, a komentari oduševljenih korisnika Tiktoka nisu prestajali da se nižu.

Ovo nije prvi put da se na internetu nađe Bakin snimak kako svira, ali svaki put iznova korisnici društvenih mreža se iznenade kada vide da ovaj mladi influenser ima i te kako smisla za muziku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News