Pretraži

MNOGI JE SE SEĆAJU IZ SPOTA ELITNIH ODREDA: Hristina je poznato lice na muzičkoj sceni, a sada je objavila svoju prvu pesmu (VIDEO)

News
1
Hristina

Hristina je novo lice na našoj muzičkoj sceni, a njena prva pesma „Hani“, koja je nedavno objavljena, već je prikupila simpatije publike.

Mlada pevačica izdala je pesmu na kojoj je tekst, aranžman i muziku radio reper Tozla, a numera je za samo 24 sata prikupila nekoliko hiljada pregleda i pregršt pozitivnih komentara.

Iako je Hristina za pojedine novo lice na sceni, mnogi se ove devojke sećaju iz čuvenog spota „Beograd“ nekadašnje grupe Elitnih odreda koju su činili Relja Popović i Vlada Matović, a koji je objavljen 2011. godine.

Ona se kasnije pojavila i u spotu za njihovu pesmu „Ljubavi moja“, nakon čega je karijeru nastavila kao manekenka i voditeljka emisije „Ja sam zvezda“.

Hristina Jančetović je rođena 1990. godine u Kruševcu, gde se školovala, a potom se preselila u Beograd. Završila je fakultet  za dizajn industrijskih proizvoda, nakon čega se zaposlila u jednoj marketinškoj agenciji.

Ljubav prema muzici je imala odmalena, a iako je bila deo popularnih spotova, ovog puta objavila je svoju prvu numeru, a sudeći prema prvim reakcijama njena pesma preti da postane pravi hit.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News