Pretraži

Mislili su da je zemljotres, ali…: Trevis Skot koncertom u Italiji napravio pometnju među seizmolozima i ušao u istoriju

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Trevisov koncert izazvao lažne alarme za zemljotrese u Italiji još jednom, dok je 80.000 fanova prisustvovalo turneji Circus Maximus.

Lokalci su pomislili da su vibracije sa koncerta zemljotresi, slično kao što je bilo i tokom Skotovog nastupa u Rimu prošlog avgusta, međutim to ipak nije bio slučaj, već je u pitanju bila publika koja je od siline skakanja učinila da stanovnici pomisle kako ih je zadesio zemljotres.

Ovaj koncert Trevis Skota u Italiji ušao je u istoriju dok je tlo podrhtavalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

33-godišnji reper stigao je u Milano u utorak uveče kao deo svoje turneje Circus Maximus, koja promoviše album „Utopia“ iz 2023. godine.

Više od 80.000 fanova prisustvovalo je nastupu u trkačkom kompleksu Ippodromo Snai La Maura. Čak su i lokalci iz Milana, koji nisu prisustvovali koncertu, tvitovali da su osetili moguće zemljotrese tokom nastupa, izveštava Billboard.

Tokom turneje u Rimu prošlog avgusta, skakanje publike sa više od 60.000 fanova izazvalo je seizmološku aktivnost koja je bila uporediva sa zemljotresom jačine 1.3 stepeni. Koncert se održao na arheološkom nalazištu Circus Maximus.

Alfonsina Ruso, zvaničnica Arheološkog parka Koloseum, izrazila je razočarenje u jednoj od izjava po vodom Trevisovog koncerta.

„Circus Maximus je spomenik. To nije stadion, nije koncertna sala. Ovi mega veliki koncerti stavljaju ga u opasnost, uključujući i obližnje Palatinsko brdo“, rekla je Ruso.

Skotova turneja nastavlja evropski deo ovog leta sa nastupima u Nemačkoj, Španiji i Portugalu do 4. avgusta. Turneja Circus Maximus će posetiti latinoameričke zemlje uključujući Čile, Argentinu, Brazil i Kolumbiju pre nego što stigne na Estadio Azteca u Mexico City-ju 21. septembra.

Skot će se vratiti u SAD za jedan nastup na stadionu MetLife u East Rutherfordu, New Jersey 9. oktobra pre nego što otputuje u Okeaniju da nastupa u Australiji i Novom Zelandu do kraja oktobra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News