Pretraži

Marija Šerifović dirljivim prizorom raznežila pratioce: Njen sin PONOVO u centru pažnje, evo kako provode vreme (FOTO)

News
0
Marija Šerifović
Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Marija Šerifović je na svom Instagram nalogu podelila video snimak kojim je pokazala pratiocima kako provodi vreme sa sinom kada odmara od nastupa i nadolazećih projekata na kojim radi.

Marija ne krije da marljivo radi bez obzira što se pre skoro pola godine ostvarila u ulozi majke, ali kako je i sama otkrila, kada ne nastupa svoje vreme provodi sa svojim petomesečnim naslednikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija je u svom domu napravila pravu oazu mira sa sinom, te neretko imamo priliku da vidimo koliko pevačica uživa u ovoj životnoj ulozi. Ona i dalje ljubomorno čuva svoju privatnost, pa iako njeni fanovi još uvek nisu imali priliku da vide dečaka, Marija ne propušta da podeli najlepše porodične trenutke iz njihovog doma.

Sada je na svom Instagram profilu podelila snimak iz šetnje, dok joj društvo pravi njen sin. Na snimku se moglo videti da Marija gura kolica u kojima se nalazi Mario dok njemu vire nogice i ruke.

Ovim prizorom je raznežila mnoge koji je prate, te nema sumnje da neki željno iščekuju još njegovih fotografija i snimaka. Marija neretko priča o svom nasledniku, a jednom prilikom je istakla da ukoliko je „osam sati budan, sedam će se smejati“.

Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Prisetimo se, pevačica je vodila dugu i tešku borbu za potomstvo, a na kraju se odlučila za proces surogat majčinstva koji je priznat u Americi. I pored toga što se na Balkanu suočila sa brojnim osudama zbog ovog poteza, Marija Šerifović je dobila i veliku podršku kako od brojnih poznatih ličnosti, tako i od svoje publike.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News