Pretraži

LUNA ĐOGANI IZGLEDA NIKAD BOLJE NAKON POROĐAJA: Fotografijom sa bazena pokazala svoju vitku liniju (FOTO)

News
1
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa bazena, a svima je zapala za oko njena vitka linija nakon porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Ona je pre nešto više od mesec dana postala mama po drugi put i na svet donela devojčicu Lanu koju je dobila sa svojim suprugom Markom Miljkovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Iako, kako ona sama ističe se vrlo posvetila majčinstvu i porodičnom životu, Luna odvoji ponekad i vreme za sebe, pa se tako ovog puta uputila na mali predah na bazenu.

Na svom Instagram storiju Luna je podelila fotografiju sa bazena, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Luna Đogani
Foto:Printscreen/Instagram:luna_djogani

Dok je fotografisala bazen, kako bi pokazala pratiocima gde uživa, u kadar je ušla i njena figura, koju je očigledno dovela do savršenstva nakon porođaja koji je bio ne tako davno.

Luna se i nakon porođaja pohvalila pratiocima kako je povela računa o ishrani, pa je tom prilikom pokazala i zdrave šejkove koje pije, te je očigledno da je to jedna od stvari, pored fizičke aktivnosti koja joj je pomogla da se vrati u staru formu.

Luna Đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Prisetimo se da je nedavno ona obećala i pratiocima da će se vratiti na staru kilažu uz fotografiju sa njenog letovanja sa svojim suprugom Markom Miljkovićem.

„Da, ovo sam ja pre trudnoće sa Miom, moja idealna kilaža. Okačila sam ovo da vidite sada i da vam kažem da ću opet ovako izgledati i to sa dvoje male dece“ napisala je Luna tada uz fotografiju svoje idealne težine kako ona kaže.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News