Pretraži

Poklanjao je automobile fanovima, a niko nije znao kroz kakvu dramu prolazi: Lux prvi put o teškim porodičnim trenucima koje je sve do sada krio od javnosti (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Luka B0jović poznatiji kao Lux objavio je novi Jutjub video u kom je otkrio do sada nepoznate detalje o dramatičnoj situaciji i zdravstvenom problemu koji je proživeo jedan od članova njegove najuže porodice. 

Jutjuber Luka Bojović neretko sa svojom publikom deli trenutke iz svog života, ali po svemu sudeći, one manje lepe trudi se da sačuva daleko od očiju javnosti.

Ipak, mladi influenser sada je rešio da otvoreno progovori o svemu, pa je u svom nedavnom video snimku na Jutjubu pričao o svojim Jutjub počecima, ali i problemima sa kojima se nedavno suočio, a za koje njegovi fanovi sve do sada nisu znali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Kako je Luka sam istakao, on smatra da njegova publika „nije dužna da zna šta se loše dešava u njegovom životu“, već da je on tu „da bude nasmejan i da svojim gledaocima ulepša dan“.

“U maju mi zvoni telefon i tu me zove majka, imao sam neki čudan osećaj, ja se javljam i prva njena rečenjica je “Lujo, molim te nemoj da brineš moram nešto da ti kažem“. Ja sam tu negde istrenirao svoj mozak na primanje tužnih i loših informacija kako god to da kažem, zato što mi se stvarno dosta stvari izdešavalo u životu, da sam već sa 23 godine naučio koliko toliko to da hendlujem. I ja kao “Okej, šta je bilo?“, kaže: “Tata je imao blaži infarkt, ali molim te nemoj da paničiš“, i tu mi je mozak samo odleteo, nisam je više ništa čuo, nisam paničio, nisam se zbunio, ali kao da sam se isključio“, ispričao je Luka.

Kako je influenser prepričao u video snimku situacija je zapravo bila gora nego što su mu preko telefona članovi porodice rekli, odnosno da ipak nije bio blaži infarkt u pitanju, već da je malo komplikovanije.

“Pozvao sam sestru, tu smo pričali, uzeo sam avionsku kartu, otišao sam za Crnu Goru. Meni je majka rekla da je tata imao blaži infarkt, a u stvari je imao izuzetno jak infarkti završio je u bolnici par dana, posle su trebali da mu stave stent, međutim krvni sudovi su mu bili začepljeni 90%, pa nisu mogli“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

“Uglavnom uspeli su to da očiste i posle toga srce mu je radilo 30%, u tom trenutku idem za Crnu Goru, to je bio period kad sam davao Rendž Rovera na givavej i to je bilo par dana pre nego što sam izvukao pobednika. U tom momentu treba da otvorim igraonicu, da završim givavej za Rendž Rovera, da strimujem posao koji strimujem, a sve mi se to dešava i ja i dalje sam na društvenim mrežama prema vama kao da se ništa od toga ne dešava kako vi ne biste znali, jer ne želim da delim svoje probleme i muke sa vama, jer mislim da želim da vas zaštitim od toga. Ako mogu da vas nasmejem, ulepšam dan, pomognem, ako mogu, ako ne, nema potrebe bilo šta da vam prenosim i u tim trenucima sam onako nekako razmišljao, sve super uspešan sam, mlad sam, ali šta ako. Meni je glavna motivacija i cilj od petnaeste godine od kada sam postao samostalan bila samo jedna stvar, a to je da mi roditelji budu ponosni i da nikad više ne budemo gladni“, otkrio je jutjuber.

Sudeći po priči, Luki ovaj porodični događaj ni malo nije lako pao, a kako je ispričao on je sa tatom napravio fer dogovor gde je rekao da on mora da ozdravi kako bi renovirali vikendicu o kojoj su oni stalno pričali, a upravo je Luka otkrio da je to sledeća investicija u koju će uložiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

“Tati je bila želja od kad sam otišao da renoviram dedinu kuću u Župi, a moja želja je bila da napravim svoju kuću. Da dedina ostane baš takva kakva jeste. I ja šta da mu kažem onda: “Tata moraš da budeš jak izgradićemo kuću u Župi, renoviraćemo dedinu, napravićemo još jednu, šta god hoćeš, al moraš da budeš živ da to doživiš“. I on kroz onaj bol kreće da se smeje i oseća se radost. Ja dolazim on tu napravio od sobe u bolnici druženje i ja ulazim kaže on:“ Ćiro, što si dolazio, je l si lud da se mučiš, imaš svoja posla“, ja reko koji posao tata morao sam da dođem, ne zanima me ništa. On tu nešto priča sa mnom i samo me u jednom momentu pogleda i kaže “Hoćeš renovirati kuću?“. Ja reko hoću tata ne brini, sad planiram tokom jeseni-zime da napravimo plan, da vidimo sve kako ćemo šta ćemo i da se na proleće renovira kuća“, ispričao je Luka kroz smeh.

Sve to je Luka ispričao u svom Jutjub videu koji možete pogledati na njegovom kanalu:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News