Pretraži

„LJUBOMORKO MOJ“: Marija Šerifović otkrila da njen pas nije prihvatio prinovu, pa podelila neodoljiv snimak

News
0
Marija Šerifović
Foto:Printscreen/Instagram:serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznenadila javnost objavom da se po prvi put ostvarila u ulozi majke, međutim sada je pokazala da njenu prinovu nisu svi najbolje prihvatili.

Marija je pre dve godine ušla u program za surogat majčistvo u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon iscrpnog procesa, ona je danas ponosna majka malenog Marija, koji se rodio u Los Anđelesu.

Ona sada redovno na mrežama govori o majčinstvu i deli fotografije sa svojim naslednikom, sa kojim provodi vreme, međutim, otkrila je da se njenom psu „nije dopala“ prinova.

  • Pa bilo je malo ljubomore, ali dobro… Kontaktirala sam ljude koji rade na tome kako je najbolje upoznati bebu i kućne ljubimce, tako da je nakon dva-tri dana Hak kul – rekla je ona za Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija je sada snimila psa dok ga je mazila, pa mu poručila:

– Pa gde si ti ljubomorko moj – rekla je ona uz video koji je postavila na Instagram storiju.

Podsećamo, pevačica je dugo želela da se ostvari u ulozi majke, a borbu za potomstvo je vodila u prethodnih nekoliko godina, u šta javnost nije bila upućena. Ona je na kraju pre tri godine ušla u proces surogat majčinstva u Americi, a sada joj se konačno ovaj san i ostvario.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News