Pretraži

„LJUBAV KOJU OSEĆAM PREMA NJOJ JE NEOBJAŠNJIVA“: Mina Milutinović o majčinstvu, najlepšim trenucima u prethodnoj i planovima za 2024. godinu

News
0
Mina Milutinović
Screenshot: Instagram/minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović sumirala je 2023. godinu, otkrila koji su joj najlepši trenuci koje ćče uvek pamtiti, kao i šta priželjkuje da joj se ostvari u 2024. godini.

Mina je već duže vreme u braku sa košarkašem Crvene zvezde, Nemanjom Nedovićem. Oni važe za jedan od najlepših, ali i najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Njihove zajedničke trenutke često možemo videti na društvenim mrežama na kojima su prilično aktivni, a kao kruna njihove ljubavi došla je i ćerkica Talija.

Ona je sada, u intervjuu za IDJTV, otkrila da li je napravila spisak novogodišnjih želja, koje želje su joj se u prethodnoj godni ostvarile, kako dočekuje praznike i koga je poljubila u ponoć.

Da li si napravila listu novogodišnjih odluka i šta će se ove godine naći na njoj?

Definitivno je da je to nešto što svake godine radim. Pred kraj godine volim da napravim listu ciljeva i planova za sledeću i isto tako volim da pregledam šta sam ostvarila u prethodnoj godini. Sigurno da ima puno poslovnih odluka, zadovoljna sam kako funkcioniše moj brend, ali bih volela da se malo više posvetim tome, nadam se da ću imati više vremena. Volela bih da sve to podignem na viši nivo. Kao neko ko se nedavno porodio imam motivaciju i želju da dovedem svoje telo u perfekciju, da se više negujem i posvetim sebi. Pored toga, naravno da je svake godine cilj da budem uspešnija, bolja, da radim na sebi i napredujem u svakom smislu.

Da li su ti se tokom 2023. ostvarile želje?

Jesu, to su uglavnom bile želje koje se tiču mog porođaja, bebe, da sve protekne kako treba, da svi budemo zdravi. Drago mi je da se sve to ispunilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Kakav poklon priželjkuješ da nađeš ispod jelke?

Ove godine su se izgleda prioriteti promenili i moja šoping lista i moje želje nisu kao što su bile ranije. Baš su se svele na minimum i prvo sam kupovala za bebu, pa tek onda za sebe. Nisam nešto posebno priželjkiljavala, verovala sam svom suprugu i njegovom ukusu. Uvek se tu nešto lepo nađe i uvek me obraduje.

Koji je najlepši i najemotivniji trenutak koji si doživela u 2023. godini?

Najemotivniji trenutak ne samo u 2023. godini nego u čitavom mom životu je trenutak kada sam postala mama i kada sam rodila Taliju. To je nešto neobjašnjivo, ljubav koju osećam prema njoj i vreme koje provodimo zajedno je nešto posebno i dar od Boga. Svaki trenutak sa njom je moj najlepši trenutak u ovoj godini.

Kako proslavljaš novogodišnje praznike?

Što se tiče Božića i Badnje večeri, uvek volimo da smo sa našom porodicom. Nemanjina i moja porodica su uvek uz nas. Srećni smo što smo konačno kod kuće i što svi možemo zajedno da proslavimo. Novu godinu uglavnom provodimo sa prijateljima, okupimo se kod nekog kući ili izađemo zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Šta si poželela u novogodišnjoj noći?

Ono što i svake godine. To su neke osnovne stvari, ali i najvažnije – da smo svi zdravi, srećni, složni, da volimo i poštujemo jedni druge. Kada to imate, vi ste bogat čovek.

Ko je bio prva osoba koju si poljubila u ponoć?

S obzirom na to da smo sa našom bebom bili preko dana, a uveče smo Nemanja i ja izašli i bili sa društvom, naravno da sam njega prvo poljubila, kao i devet godina unazad.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News