Pretraži

“Ljubav je u vazduhu“: Nakon raskida koji je iznenadio sve, Sajfer i Lela uhvaćeni u zagrljaju – nova fotografija otkriva SVE o njihovom odnosu (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Lela i Sajfer važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, a nedavno je mnoge zatekla vest kada je Lela na svom Instagram storiju saopštila da su se rastali, te je mnogima bilo čudno da su postojale trzavice u njihovom odnosu, jer je sve izgledalo savršeno.

Samo nekoliko dana od objavljivanja njegovog novog albuma, reper Sajfer i njegova izabranica Lela su raskinuli, a mnogi su ovakav njihov potez protumačili kao marketinški trik kako bi se album što bolje ispromovisao. Povodom raskida oglasila se upravo reperova devojka i jednom porukom jasno stavila do znanja da je sa reperom gotovo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

„U životu nikada nemojte da dajete 100% sebe, jer kada date sebe postajete bezvredni, dajete zeleno svetlo da vas gaze, najbolje će uvek proći ko na sebe misli“, napisala je ona tom prilikom, a s obzirom na to da je ona i Sajferova menadžerka zatražila je od svih da je ne kontaktiraju povodom njegove karijere.

Nakon nekoliko dana Lela se na svom Instagram profilu oglasila, te je priznala da je burno oderagovala i da su se ipak pomirili što je mnoge Sajferove obožavaoce veoma obradovalo.

Foto: TikTok printscreen/LelaSajfa

„Što bi rekla Dara Bubamara ‘omaklo mi se’. Eksplozivna, umorna i temperamentna i sve je to normalno u jednom odnosu. Čiča miča, završena priča. Da završimo sa temom“, napisala je ona, a potom dodala: „Da završimo, nismo se razveli.“

Da nakon ovog nemilog događaja ovaj poznati par uživa u ljubavi pokazuju fotografije na njihovim Instagram profilima, a jedna je posebno privukla pažnju.

Naime, jedna od njenih poznanica fotografisala je nju i Sajfera na sportskom događaju kako se grle, te je to i podelila na društvenoj mreži Instagram i označila ovaj poznati par, što je Lejla ubrzo i podelila na svom profilu.

Foto:Printscreen/Instagram:lelaapoteka

“Ljubav je u vazduhu“, pisalo je na fotografiji što je očigledno istina, jer ovaj par na izgleda nikad srećnije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News